Buzz

O Ρον Χάουαρντ τρέχει με φόρα προς τα Οσκαρ. Δείτε το τρείλερ του «Rush»

στα 10

Ο Ρον Χάουαρντ επιστρέφει στην οσκαρική κούρσα, με το «Rush», την ταινία που αναμένεται να ξεσηκώσει τους φανατικούς της Formula 1 και να τερματίσει στα επόμενα Οσκαρ με διαθέσεις πρωταθλητή.

O Ρον Χάουαρντ τρέχει με φόρα προς τα Οσκαρ. Δείτε το τρείλερ του «Rush»

«Θέλω πολύ να κάνω τους φανατικούς της Formula 1 να αγαπήσουν αυτήν την ταινία. Αν έχω μόνο μια επιθυμία, τότε είναι μόνο αυτή.»

Αυτά είχε δηλώσει ο Ρον Χάουαρντ όταν αποφασίσε να ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της μονομαχίας ανάμεσα στον Βρετανό πρωταθλητή Τζέιμς Χαντ (τον υποδύεται ο Κρις Χέμσγουορθ) και τον Αυστριακό θρύλο Νίκι Λάουντα (τον υποδύεται ο Γερμανός Ντάνιελ Μπρουλ) στη Formula 1 του 1976 που καθήλωσε το κοινό και τους αναλυτές της εποχής.

Και προσπερνώντας με φόρα τόσο το «Angels & Demons» (τη συνέχεια του «Κώδικα Ντα Βίντσι» και το αδιάφορο «Τhe Dilemma» με τον Βιν Σον και τον Κέβιν Τζέιμς, μοιάζει να μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι των... μεγάλων, θέση που διεκδικεί δικαιωματικά, αν σκεφτεί κανείς πως έχει κερδίσει μέχρι σήμερα δύο Οσκαρ (σκηνοθεσίας και παραγωγής για το «A Beautiful Mind» του 2001) και έχει προταθεί για άλλα δύο (σκηνοθεσίας και παραγωγής για το «Frost/Nixon» το 2008).

Επιστρατεύοντας τον βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο για το «The Queen» του Στίβεν Φρίαρς, Πίτερ Μόργκαν (με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στο «Frost/Nixon»), ο Ρον Χάουαρντ υπόσχεται μια ταινία με δράση, δράμα και αναφορές στην αιώνια ανάγκη του ανθρώπου να τερματίσει πρώτος, ακόμη κι αν αυτό οφείλεται απλά και μόνο στην τύχη.

2

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο (οι φήμες θέλουν να κάνει την πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Αύγουστο), επιβεβαιώνει τα παραπάνω, συν δύο υπέροχες ερμηνείες από δύο υπέροχους νέους ηθοποιούς και ένα λόγο για τους φανατικούς (και όχι μόνο) της Formula 1 να έχουν κάτι να περιμένουν.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και διαβάστε όσα είχε πει ο Κρις Χέμσγουορθ για την ταινία στη συνέντευξη που έδωσε στο Flix.