Buzz

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ σας προσκαλεί να δημιουργήσετε ένα τέρας

στα 10

Με το «Two Scoops», ο σκηνοθέτης που είναι πάντα πρόθυμος να διασκεδάσει κάνοντας σινεμά, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της συμμετοχής του κοινού στη νέα του ταινία.

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ σας προσκαλεί να δημιουργήσετε ένα τέρας

Το «Two Scoops» (δυο μπάλες, όπως λέμε του παγωτού), είναι η νέα, διαδραστική μικρού μήκους ταινία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ: ηρωίδες είναι δυο δίδυμες αδελφές που έχουν ένα πλανόδιο παγωτατζίδικο και στην πορεία σφαγιάζουν απειλητικά τέρατα. Το tag line της ταινίας τα λέει όλα: «Τη μέρα σερβίρουν παγωτό, τη νύχτα αναζητούν τον κίνδυνο!»

Ο σκηνοθέτης, περιμένοντας το post-production του «Machete Kills» και ολοκληρώνοντας το «Sin City: A Dame to Kill for», έχει ήδη γυρίζει τις βασικές σκηνές της ταινίας του, η οποία όμως στο μεγαλύτερο μέρος της γίνεται με green screen – για ό,τι έχει να κάνει με τις σκηνές δράσης, τους δεύτερους χαρακτήρες και τα πρωταγωνιστικά τέρατα – όπου και οι fans θα μπορέσουν να δουν τις δικές τους δημιουργίες να παίρνουν ζωή!

Η ταινία αποτελεί μέρος του «Project Green Screens» της BlackBerry και όσοι το θέλουν έχουν τη δυνατότητα να εμφανιστούν οι ίδιοι στην ταινία, ή να δανείσουν το πρόσωπό τους, ή και, το ωραιότερο, να εμπνευστούν και να υποβάλλουν το δικό τους γιγαντιαίο τέρας.

Αφήστε τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ να σας εξηγήσει πώς μπορείτε να τον βοηθήσετε να ολοκληρώσει, με τη συμμετοχή του κοινού, το «Two Scoops». Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ, ένα βίντεο για το Project Green Screens εδώ, επισκεφθείτε το επίσημο website του project εδώ και δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και την αφίσα της ταινίας στο gallery.


**Update 06/2013**Η ταινία είναι πλεον έτοιμη, και μοιάζει κυριολεκτικά με δυο scoops διασκέδασης. Εντεκα λεπτά ελαφρού fun και όχι και τόσο σοβαρής περιπέτειας που μπορείτε να δείτε στο βίντεο πιο κάτω. Βάλτε παγωτό και πατήστε το play!