Industry

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ είναι έτοιμος για τους δεύτερους και τους τρίτους «Avengers»

στα 10

Μετά από μια μεγάλη περίοδο αμφιβολίας, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ υπέγραψε το τελικό συμβόλαιο με τη Marvel για τη συμμετοχή του στο δεύτερο και το τρίτο μέρος των «Avengers». Χωρίς ωστόσο την παραμικρή αναφορά στο «Iron Man 4»

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ είναι έτοιμος για τους δεύτερους και τους τρίτους «Avengers»

Ο Τζος Γουίντον το είχε δηλώσει, λίγο μετά την έξοδο του «Iron Man 3» στις κινηματογραφικές αίθουσες πως δεν θα έκανε δεύτερους (πόσο μάλλον τρίτους) «Avengers» αν σε αυτούς δεν επέστρεφε ο πιο εμπορικός κινηματογραφικός χαρακτήρας της Marvel που δεν είναι άλλος από τον Τόνι Σταρκ / Iron Man του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ.

Την ίδια ακριβώς εποχή ο 48χρονος Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ είχε δηλώσει πως δεν είναι καθόλου σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι ο Iron Man για ακόμη μια ταινία, πριν ωστόσο το «Iron Man 3» σπάσει το φράγμα του 1 δισεκατομμύρίου δολαρίων στο παγκόσμιο box office και μπεί δικαιωματικά στην πέμπτη θέση των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών.

Σήμερα, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ υπέγραψε το συμβόλαιο που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο δεύτερο και τρίτο μέρος των «Avengers», με μοναδικό ανησυχητικό αστερίσκο το γεγονός πως δεν αναφέρεται πουθενά το τέταρτο μέρος του «Iron Man».

Η ανακοίνωση επίσης της Marvel δεν ανέφερε πουθενά το ποσό για το οποίο συμφώνησε ο Ντάουνι Τζιούνορ να υπογράψει (θυμίζουμε πως είχε πάρει 50 εκ. δολ για τους «Avengers» και 20 εκ. δολ. για το «Iron Man 3»).

Το δεύτερο μέρος των «Avengers» σε σκηνοθεσία του Τζος Γουίντον θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαΐου του 2015.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Iron Man 3» και τους «Avengers».