Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ;

στα 10

Ολοι θέλουν ένα κομμάτι του κι ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει βρεθεί να γυρίζει την μία ταινία μετά την άλλη. Κάτι μας λέει όμως ότι θα κάνει χώρο στο πολυάσχολο πρόγραμμά του: ο Τέρενς Μάλικ τον επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ;
Εverybody loves Ryan: έχει κερδίσει και το indie και το mainstream κοινό.

Μετρήσαμε 6 ταινίες για το 2011-2012. Τόσες εμπλέκουν το όνομα του Ράιαν Γκόσλινγκ, του ηθοποιού που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τη φήμη του σκεπτόμενου, ταλαντούχου πρωταγωνιστή, έχοντας βρει καταξίωση στην indie σκηνή, αλλά καταφέρνοντας επίσης μεγάλο γκελ και στο mainstream κοινό. Από την μία επιστρατεύει έναν Δανό underground σκηνοθέτη Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν για το «Drive», από την άλλη πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η συνεργασία του με τον Ρεφν ήταν τόσο επιτυχημένη δε, που, ενώ το «Drive» δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, οι δυο τους έχουν προγραμματίσει δύο ακόμα πρότζεκτς: το «Only God Forgives» και το ριμέικ του «Logan's Run» (και τα δύο με γυρίσματα μέσα στο 2012).

Μέχρι τότε ο Ράιαν δεν κάθεται. Αυτή την περίοδο, περιμένοντας την πρεμιέρα του «Ides of March» στο φεστιβάλ Βενετίας, ο 31χρονος ηθοποιός γυρίζει στην Νέα Υόρκη το «The Place Beyond The Pines» που υπογράφει ο Ντέρεκ Σιανφράνς («Blue Valentine») μαζί με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Εβα Μέντες, ενώ αμέσως μετά ξεκινά και τα γυρίσματα του «The Gangster Squad» με συμπρωταγωνιστή τον Σον Πεν.

Τώρα όμως καλείται να βρει χρόνο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, σε απάντησή του κατά τη διάρκεια Q&A παρουσίασης του «Drive», το πρόγραμμα του Γκόσλινγκ ανατράπηκε γιατί τον ζήτησε ο Τέρενς Μάλικ για το επόμενο πρότζεκτ του - μία ταινία που δεν έχει ακόμα καν τίτλο.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβουλέψει ο Σον Πεν τον μελλοντικό συμπρωταγωνιστή του, καθώς η δική του εμπειρία δεν ήταν η καλύτερη στο «Δέντρο της Ζωής», αλλά κάτι μας λέει ότι ο Γκόσλινγκ έχει την καλλιτεχνική φιλοδοξία και δημιουργική περιέργεια να αρπάξει αυτή την ευκαιρία και να τολμήσει μία συνεργασία με τον μεγάλο σκηνοθέτη.

Μέχρι να μάθουμε τα νεότερα, και μέχρι να βγει στην Ελλάδα το «Crazy Stupid Love» τουλάχιστον, δείτε το ακατάλληλο trailer του «Drive» και την πρώτη αφίσα της ταινίας.