Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ βαράει αλύπητα! Νέες φωτογραφίες από το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

στα 10

Ετοιμο για να κάνει κατά πάσα πιθανότητα την πρεμιέρα του στο 66ο Φεστιβάλ Καννών, το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν δίνει λίγη ακόμη γεύση από όσα κρύβονται μέσα στο βίαιο στιλιζαρισμένο περιτύλιγμά του.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ βαράει αλύπητα! Νέες φωτογραφίες από το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

Στη δεύτερη συνεργασία τους μετά το «Drive», ο Νίκολας Βιντινγκ Ρεφν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ συνεχίζουν σχεδόν από εκεί που σταμάτησαν, ενδίδοντας για ακόμη μια φορά στη βία μιας ιστορίας βγαλμένης λες από ένα φτηνο pulp βιβλίο τσέπης.

Στο «Only God Forgives», που είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως θα κάνει την πρεμιέρα του στο 66ο Φεστιβάλ Καννών το Μάιο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται τον Τζούλιαν, έναν άντρα που έχει αυτοεξοριστεί στην Μπανγκόκ, αφότου δολοφόνησε έναν αστυνομικό. Ο Τζούλιαν διευθύνει ένα γυμναστήριο για ταϊλανδέζικο μποξ, το οποίο βέβαια λειτουργεί ως βιτρίνα για την επιχείρηση εμπορίου ναρκωτικών που έχει στήσει μαζί με τον αδελφό του και τη μητέρα του (την υποδύεται η Κριστίν Σκοτ Τόμας) που κινεί τα νήματα από τη Φλόριντα. Οταν ο αδελφός του βρεθεί νεκρός, ο Τζούλιαν θα ζητήσει εκδίκηση και θα βάλει στόχο έναν αστυνομικό, γνωστό με το παρατσούκλι «The Angel of Vengeance».

Μέχρι στιγμής τα μόνα πράγματα που έχουμε δει για την ταινία είναι ένα promotional poster με το παραμορφωμένο από το ξύλο πρόσωπο του Ράιαν Γκόσλινγκ (δείτε το εδώ), ένα μικρό τύπου teaser που επιβεβαιώνει τις ομοιότητες με το «Drive» (δείτε το εδώ) και τώρα κυκλοφόρησαν τρεις νέες φωτογραφίες (μία με τον Γκόσλινγκ, μία με την ξανθιά Κριστίν Σκοτ Τόμας και μια με ένα στιγμιότυπο από την ατμόσφαιρα των πολεμικών τεχνών που κυριαρχεί στην ταινία) για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την αγωνία μας.

2

3

4

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Οnly God Forgives» και δείτε ποιες ταινίες περιμένουμε να δούμε στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών.