Buzz

«Ο Προμηθέας προσγειώθηκε»: νέο, τρομακτικό τρέιλερ για το «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Ενα λεπτό μπορεί να μην είναι ικανός χρόνος για να καταλάβει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει στο «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Ωστόσο είναι υπέρ-αρκετός για να χτίσει ακόμη περισσότερο την αγωνία για το πραγματικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού!

«Ο Προμηθέας προσγειώθηκε»: νέο, τρομακτικό τρέιλερ για το «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Ενα λεπτό διαρκεί το νέο τρέιλερ του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ, που μόλις κυκλοφόρησε, διαφημίζοντας την IMAX τρισδιάστατη κυκλοφορία του στις 8 Ιουνίου του 2012.

Ενα λεπτό μέσα στο οποίο ο Ρίντλεϊ Σκοτ μοιάζει να επιστρέφει με κέφι στις μέρες του «Alien», ποτίζοντας την καινούρια του διαστημική όπερα με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά ταινίας επιστημονικής φαντασίας που είδαμε πρόσφατα, με ήρωες στο έλεος ενός «άγνωστου» εχθρού με πλοκάμια, με μικρογραφίες του σύμπαντος και ολογράμματα και με μια αίσθηση τρόμου που ήδη από το τρέιλερ μοιάζει να καθηλώνει.

H υπόθεση της ταινίας δεν έχει εμπλουτιστεί από την εποχή που μπορούσες να την περιγράψεις ως την ιστορία μιας ομάδας εξερευνητών που ανακαλύπτουν στοιχεία για τις απαρχές του ανθρώπινου είδους στη Γη, το καστ παραμένει ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων ( Μάικλ Φασμπέντερ, Σαρλίζ Θερόν, Νούμι Ραπάς, Γκαι Πιρς και Πάτρικ Γουίλσον), ενώ αναμένεται και ένα καινούριο τρέιλερ για να ολοκληρώσει την εμπειρία.

Δείτε παρακάτω το IMAX τρέιλερ του «Prometheus» και διαβάστε περισσότερα για την ταινία, μια φωτογραφία με τον Ρίντλεϊ Σκοτ και τη Νούμι Ραπάς από τα γυρίσματα και ένα πόστερ, αναμένοντας περισσότερες «αποκαλύψεις» για την ταινία που κάνει ακόμη και το «Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν - το οποίο θα βγει επίσης το καλοκαίρι - να μοιάζει απλά με ένα ακόμη σίκουελ...