Buzz

Ο «Προμηθέας» φέρνει συλλεκτικά δώρα από άλλο πλανήτη!

στα 10

H Fox προσφέρει συλλεκτικά δώρα από τον «Προμηθέα» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Γιατί, στο διάστημα μπορεί να μην ακούγονται οι κραυγές σας, αλλά στο Flix ακούγονται όλες οι επιθυμίες σας!

Ο «Προμηθέας» φέρνει συλλεκτικά δώρα από άλλο πλανήτη!

Μετά από μήνες αναμονής, ο «Προμηθέας» του Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται εκεί έξω... Μεγαλειώδης, φιλόδοξος, πολυσυζητημένος, έτοιμος να υποδεχθεί τους φανατικούς θαυμαστές του και όσους είναι έτοιμοι να λύσουν τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από το αποκαλυπτικό του ταξίδι, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα!

Μαζί του φέρνει εκτός από το πλήρωμα των Νούμι Ραπας, Σαρλίζ Θερόν, Μάικλ Φασμπέντερ και συλλεκτικά δώρα για τους αναγνώστες του Flix.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ανάμεσα σε 3 USB, 5 κούπες, 2 στιλό, 5 t-shirts (μέγεθος: large), 5 t-shirts (μέγεθος: medium), 5 t-shirts (μέγεθος: small). Στείλτε e-mail στη διεύθυνση win@flix.gr, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Prometheus» και πάρτε μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουνίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον «Προμηθέα» πριν και μετά τον συναντήσετε στις ελληνικές αίθουσες από τις 5 Ιουνίου