Buzz

Ο Πολ Τζιαμάτι θα δείξει τον όγκο του στο «Spider-Man 2»!

στα 10

Ο Πολ Τζιαμάτι ονειρευόταν να παίξει έναν αγαπημένο του κόμικ ρόλο και μάλλον το όνειρό του θα βγει αληθινό: θα αναλάβει το ρόλο του «Ρινόκερου», του απόλυτου αντιπάλου της αράχνης στο «The Amazing Spider-Man 2».

Ο Πολ Τζιαμάτι θα δείξει τον όγκο του στο «Spider-Man 2»!

«The Rhino»: εμφανίστηκε το 1966 στο τεύχος #41 της σειράς των «Spiderman» κόμικ. H βιογραφία του τον θέλει Σοβιετικό κακοποιό και πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος δέχεται να υποστεί τις συνέπειες ενός πειράματος που τον μετέτρεψε σε παντοδύναμο, ταχύτατο Ρινόκερο - για αυτό και το παρατσούκλι. Ο «Ρινόκερος» εμφανίζεται συχνά ως αντίπαλος του Spider-Man ή του «Hulk» στις σελίδες των κόμικ σε όλη τη διάρκεια των 80ς και 90ς. Και τώρα θα έχει το κοντινό του στην μεγάλη οθόνη!

Ο Πολ Τζιαμάτι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ενσαρκώσει τον απόλυτο αυτόν κακό, στο «The Amazing Spider-Man 2». Αν δεχτεί, θα ενώσει δυνάμεις μ' ένα ήδη λαμπερό καστ: Ο Αντριου Γκάρφιλντ και η Εμμα Στόουν επιστρέφουν ως Πίτερ Πάρκερ και Γκουέν Στέισι, η Σελέιν Γούντλεϊ θα μεταμορφωθεί σε Μέρι Τζέιν Γουάτσον, ενώ ο Τζέιμι Φοξ θα ερμηνεύσει έναν ακόμα κακό - τον «Electro».

Σε συνέντευξή του το 2011 ο Τζιαμάτι είχε δηλώσει ότι ο χαρακτήρας του Ρινόκερου ήταν ο αγαπημένος του όταν ήταν μικρός. «Πίστευα ότι ο Ρινόκερος ήταν το πιο απίθανο πλάσμα. Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν τον βάζουν σε κάποια από τις ταινίες. Κι έτσι νόμιζα ότι μάλλον μόνο εγώ και κανένας άλλος δεν τον θεωρεί σπουδαίο! Αν ποτέ αποφασίσουν να τον κάνουν ταινία, εγώ είμαι εδώ!»

Φαίνεται λοιπόν πώς ο Μαρκ Γουέμπ, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και του σίκουελ, τον άκουσε!

Διαβάστε περισσότερα για το «Amazing Spider-Man 2» εδώ.