Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσον θέλει να σας ευχαριστήσει…

στα 10

Εκτός από την κριτική αναγνώριση, το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον κερδίζει σταδιακά και την προτίμηση του κοινού. Κι ο σκηνοθέτης αποφάσισε να εκφράσει έμπρακτα τη χαρά του!

Ο Πολ Τόμας Αντερσον θέλει να σας ευχαριστήσει…

Ενα ήταν το κινηματογραφικό trend του φθινοπώρου: το «The Master», ο ιδιοφυής σκηνοθέτης του, Πολ Τόμας Αντερσον, οι ιδιοσυγκρασιακοί άντρες ερμηνευτές του, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και ο «αλλού» Χοακίν Φίνιξ, η ταλαντούχα παρουσία της Εϊμι Ανταμς, η πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, τα βραβεία.

Αμέσως μετά, το «The Master» ξεκίνησε την εμπορική καριέρα του στην Αμερική, βγαίνοντας αρχικά σε πολύ περιορισμένο και σταδιακά σε μεγαλύτερο κύκλωμα και κερδίζοντας και το στοίχημα με το box office.

Ετσι, ο Αντερσον και ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, που σε όλη τη διαδρομή της ταινίας ακολούθησαν μια πανέξυπνη στρατηγική προώθησης, διοχετεύοντας υλικά στα media αλλά διατηρώντας – ακόμα και τώρα – το μυστήριο της ταινίας ζωντανό, αποφάσισαν ν’ ανταμείψουν το κοινό τους μ’ ένα μικρό δώρο.

Ενα 4λεπτο promo reel από την ταινία, με σκηνές που ήδη έχετε δει και άλλες που θα συναντήσετε για πρώτη φορά, που κυκλώνουν την ατμόσφαιρα του φιλμ, διατηρώντας, και πάλι, τα μυστικά του ακέραια. Αυτό το promo είχε παρουσιαστεί ήδη από τον Μάιο, στη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών, σε επιλεγμένους δημοσιογράφους. Και τώρα είναι διαθέσιμο για όλον τον κόσμο.

Δείτε το παρακάτω και μην ανησυχείτε – και πάλι θα σας μαγέψει, και πάλι δε θα μειώσει στο ελάχιστο την ανυπομονησία σας για την ταινία!

Περισσότερος «The Master»: