Buzz

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ βρήκε το θείο του

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Old Boy» ετοιμάζεται για αγγλόφωνη ταινία και μόλις ολοκλήρωσε το καστ του.

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ βρήκε το θείο του

Με σενάριο γραμμένο από τον Γουέντγουορθ Μίλερ, τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές του «Prison Break», ο Παρκ Τσαν-Γουκ θα γυρίσει την πρώτη του ταινία στην Αμερική, με αγγλόφωνους ηθοποιούς. Ο τίτλος είναι «Stoker» και η ιστορία θέλει μια έφηβη – τη νέα it girl Μία Γουασικόφσκα - να συνδέεται ιδιαίτερα στενά με το θείο της, μετά το θάνατο του πατέρα της.

Ο τίτλος και μόνο της ταινίας παραπέμπει στον δράκουλα, ή στον βαμπιρισμό, άρα ο θείος θα έχει μεγάλη βαρύτητα στην ταινία. Αφού κονταροχτηπήθηκαν ο Τζέιμς Φράνκο με τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Κόλιν Φερθ και τον Τζόελ Ετζερτον, το ρόλο κέρδισε ο σχετικά άγνωστος (όχι για πολύ), Βρεττανός Μάθιου Γκουντ, με συμμετοχές στο «Watchmen» του Ζακ Σνάιντερ, το «A Single Man» του Τομ Φορντ ή το «Matchpoint» του Γούντι Αλεν.

Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο των Γουασικόφσκα – Γκουντ προστίθεται και η Νικόλ Κίντμαν, κάνοντας την ούτως ή άλλως ελκυστική προοπτική της νέας ταινίας του Παρκ Τσαν-Γουκ να ανεβάζει το κασέ της. Τα γυρίσματα του «Stoker» πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.