Industry

Nέο διαφημιστικό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σκηνοθετημένο από τον Παναγιώτη Φαφούτη, την Ελίνα Ψύκου και τη Σοφία Εξάρχου

στα 10

Μέσα στην τάση που επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια για ένα πιο σύγχρονο κι ενδιαφέρον στυλ προώθησης, η Εθνική Λυρική Σκηνή λανσάρει σε λίγες μέρες το νέο της διαφημιστικό σποτ, σκηνοθετημένο από τρεις δημιουργούς της νεότερης γενιάς, τον Παναγιώτη Φαφούτη, την Ελίνα Ψύκου και τη Σοφία Εξάρχου.

Nέο διαφημιστικό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σκηνοθετημένο από τον Παναγιώτη Φαφούτη, την Ελίνα Ψύκου και τη Σοφία Εξάρχου

Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και τώρα μπορείτε να το δείτε, ολοκληρωμένο, στο παρακάτω βίντεο. Χρησιμοποιώντας τους χώρους της ίδιας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και το ανθρώπινο δυναμικό της – τραγουδιστές, μουσικούς, χορευτές – το διαφημιστικό σποτ καταγράφει και αναδεικνύει την παραγωγική αλυσίδα του οργανισμού, τις καλλιτεχνικές και τεχνικές του λειτουργίες και καταλήγει, όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα, σε μια παράσταση.

Τη σκηνοθεσία του σποτ υπογράφουν ο Παναγιώτης Φαφούτης, η Ελίνα Ψύκου και η Σοφία Εξάρχου.

Απολαύστε τη δράση και τη δημιουργικότητα στο διαφημιστικό, αλλά σύντομα και μια από τις πραγματικές παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής: ανακαλύψτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στο website της.

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα μεγάλου μήκους ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη, με τίτλο «Παράδεισος», εδώ.