Buzz

O οργασμός της Μεγκ Ράιαν...remixed!

στα 10

Στην πιο κλασική στιγμή του «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι» η Μεγκ Ράιαν υποκρίνεται έναν οργασμό στη μέση ενός εστιατορίου. Τι θα συνέβαινε όμως, αν την ηδονή της διέκοπταν η Χιονάτη, η Ντόροθι από το «Μάγο του Οζ» και άλλοι κινηματογραφικοί ήρωες;

O οργασμός της Μεγκ Ράιαν...remixed!

Η ιδέα των mash-up και remixed βίντεο δεν είναι καινούρια. Το ότι βρίσκεται σε έξαρση τον τελευταίο καιρό μάλλον οφείλεται στα εύκολα προγράμματα μοντάζ που κυκλοφορούν ευρέως και σε νέους δημιουργούς που ξεκινούν δειλά τα βήματα τους στο σινεμά.

Ανάμεσα στα δεκάδες από αυτά που κυκλοφορούν καθημερινά, μερικά ξεχωρίζουν. Είτε γιατί κρύβουν από πίσω τους μια κεντρική ιδέα που θα ζήλευε ακόμη και το Χόλιγουντ είτε γιατί οι δημιουργοί τους είναι ταλαντούχοι. Μια τέτοια - σαν την τελευταία - περίπτωση είναι και το βίντεο που κάνει ρεμίξ στην - πιο κλασική πεθαίνεις από την ηδονή και το γέλιο - σκηνή της Μεγκ Ράιαν από το «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι» του 1989.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Εδώ η πρωτότυπη αξεπέραστη σκηνή από το «When Harry Met Sally»:



Ο πιο διάσημος ψεύτικος οργασμός του σινεμά ρεμιξάρεται από τον Ολλανδό Ματίς Βλοτ μαζί με αναπάντεχες επιλογές από κινηματογραφικές ταινίες (ανάμεσα τους η «Φωλία του Κούκου», η «Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι», ο «Μάγος του Οζ», το «Τoy Story», το «Τron») και...ολοκληρώνεται σε μια απολαυστική σινεφίλ κορύφωση.

Don't try this at home!