Buzz

Ο Ομπάμα κερδίζει τις εκλογές και το Χόλιγουντ γιορτάζει στο twitter!

στα 10

Εδώ κι ένα δίωρο το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών 2012 είναι ξεκάθαρο: ο Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε να επανεκλεγεί για 4 ακόμα χρόνια και το Χόλιγουντ που τον υποστήριξε όσο ποτέ έβαλε φωτιά στο twitter.

Ο Ομπάμα κερδίζει τις εκλογές και το Χόλιγουντ γιορτάζει στο twitter!

Από τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Μάικλ Μουρ στον Μπρους Σπρίνγκστιν και τον Μαρκ Ράφαλο και από την Εύα Λονγκόρια στην Οπρα, τον Jay Z και την Μπιγιονσέ, οι δημοκρατικοί καλλιτέχνες της Αμερικής είχαν βροντοφωνάξει την ανάγκη επανεκλογής του Μπαράκ Ομπάμα για να πάει η χώρα «Μπροστά». Κατά τη διάρκεια της νύχτας και όσο οι αμερικανικές πολιτείες καταμετρούσαν ψηφοδέλτια, οι celebrities ξενυχτούσαν στα social media και πανηγύριζαν το ιστορικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τις πρώτες αντιδράσεις:

Μαρκ Ράφαλο: Ο αμερικανικός λαός νίκησε το ρατσισμό και το μίσος απόψε. Η εργατική τάξη νίκησε. Είναι μία υπέροχη νύχτα και είμαι τόσο περήφανος που είμαι Αμερικανός. Αγαπώ την πατρίδα μου και τους πολίτες της - ακόμα και αυτούς με τους οποίους διαφωνώ!

Ολίβια Μαν:: 4 ακόμα χρόνια! Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο 43ος και 44ος Πρόεδρός μας!

Εύα Λονγκόρια: Τα καταφέραμε Αμερική! Ο Ομπάμα ξαναβγήκε! Ναι! Ναι, Εμείς Μπορούμε!

1

Κέιτι Πέρι: Θρίαμβος! Ο λαός είχε τη δύναμη! Περήφανη που θα συνεχίσω να στέκομαι στο πλευρό σου Πρόεδρε για ακόμα 4 χρόνια!

Zόι Σαλντάνα: Μπαράκ Ομπάμα - ο 44ος Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μιλήσαμε και οι φωνές μας εισακούστηκαν. Είδατε; Οντως ο λαός έχει τη δύναμη!

Λία Μισέλ: Τόσο ευτυχισμένη που θα γιορτάσουμε την επανεκλογή του Ομπάμα! Ακολουθεί καταπληκτικό πάρτι πανηγυρισμού στο σπίτι του @MrRPMurphy!

5

Cher: Θεέ μου είμαι τόσο ευτυχισμένη! Αυτή είναι μία από τις καλύτερες βραδιές της ζωής μου! Δάκρυα κυλούν από τα μάτια μου! Γυναίκες - τα καταφέραμε!

Beyonce: Πάρτα Ρόμνεϊ!

2

Μάντι Μουρ: Τόσο γμένα περήφανη για τη χώρα μου και για τον Πρόεδρο Ομπάμα!

Τζάρεντ Λίτο: Τελείωσε! Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ΞΑΝΑ Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Ανταμ Λεβίν: Αυτά παθαίνει κανείς που τα βάζει με το Sesame Street!

3

Οκτάβια Σπένσερ: Εχω μια ερώτηση: τι καιρό κάνει τέτοια εποχή στο Σικάγο; Τι παλτό να πάρω μαζί μου για την Ορκωμοσία;

Ζάκαρι Κουίντο; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΜΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

4

Τζάρνετ Πανταλέκι: Μπράβο το αγόρι μας! Τα κατάφερε! 4 ακόμα χρόνια!

Ρομπ Λόου: Είναι η ώρα να σταθούμε ενωμένοι. Και η ώρα που πρέπει οι αρχηγοί μας να γίνουν ηγέτες. Θα κάνουμε το δικό μας κομμάτι, αν κι εκείνοι κάνουν το δικό τους.

Διαβάστε περισσότερα για τις αμερικανικές εκλογές εδώ.