Buzz

Ο Ολιβερ Στόουν ξέρει από καλή φούντα

στα 10

Ακόμα κλείνει επιλέον ηθοποιούς, αν και ήδη βρίσκεται στην προετοιμασία για τη νέα του ταινία ο Ολιβερ Στόουν, η οποία έχει να κάνει με την καλλιέργεια μαριχουάνας στο Μεξικό.

Ο Ολιβερ Στόουν ξέρει από καλή φούντα

Η ταινία διασκευάζει το μυθιστόρημα «Savages» που έγραψε το 2010 ο Ντον Γουίνσλοου και ήρωές της είναι δυο φίλοι και η κοπέλα που είναι ερωτευμένη μαζί τους, οι οποίοι χτίζουν μια πετυχημένη μπίζνα στο Μεξικό, αλλά βρίσκονται απειλούμενοι από την αφεντικίνα του τοπικού καρτέλ.

Πρωταγωνιστές είναι οι Τέιλορ Κιτς του «Wolverine», ο Ααρον Τζόνσον του «Kick Ass» και η Μπλέικ Λάιβλι, γνωστότερη ως Σερίνα του «Gossip Girl», αλλά και ερωτικό ενδιαφέρον του Ράιαν Ρέινολντς στο «Green Lantern». Συνεργάτης τους στην επιχείρηση θα είναι ο Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, ο Δρ. Νορμ Σπέλμαν του «Avatar», ο οποίος μόλις προστέθηκε στο καστ.

Οι δεύτεροι ρόλοι είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντας, μια και την Κυρία του Καρτέλ υποδύεται η Σάλμα Χάγιεκ, το τρομακτικό της πρωτοπαλίκαρο ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, τον διεφθαρμένο εκπρόσωπο του νόμου ο Τζον Τραβόλτα, τη μητέρα της Μπλέικ Λάιβλι η Ούμα Θέρμαν (εκπληρώνοντας αρκετές ανδρικές φαντασιώσεις), ενώ ο Εμίλ Χερς του «Into the Wild» υποδύεται τον Εστέμπαν.