Buzz

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ θα εμφανίζεται στο «Baywatch». Το κινηματογραφικό «Baywatch»!

στα 10

Ο Μιτς Μπιουκάνον επιστρέφει εκεί όπου ανήκει: στο κύμα, στο σπίντο και στο slow motion τροχάδην!

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ θα εμφανίζεται στο «Baywatch». Το κινηματογραφικό «Baywatch»!

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ φημολογείται ότι θα πρωταγωνιστεί στο νέο, κινηματογραφικό «Baywatch», στο ρόλο ενός πρώην κολυμβητή της αμερικανικής ολυμπιακής ομάδας που θα διεκδικήσει την ιερή καρέκλα του προστάτη των λουόμενων (και το εφαρμοστό κόκκινο σπίντο που πάει μαζί!).

Η συμμετοχή του Ντέιβιντ Χάσελχοφ στην ταινία επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο, σε συνέντευξή του: «θα παίζω τον εαυτό μου – θα εμφανιστούν κάποιοι από τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά και γενικά προσπαθούμε να στήσουμε μια πολύ cool, ανανεωμένη βερσιόν του ‘Baywatch’». Να σημειώσουμε εδώ ότι βρίσκουμε πολύ χαριτωμένο πως όταν ο Χάσελχοφ αναφέρεται στον «εαυτό» του, εννοεί φυσικά το ρόλο του Μιτς Μπιουκάνον, στην τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε το 1989 και συνεχίστηκε για πάνω από μια δεκαετία.

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ μοιάζει ν’ αναζητούσε την ευκαιρία να ντυθεί – ή, μάλλον, να γδυθεί – Μιτς, μια και ξανάπαιξε τον ίδιο ρόλο, σε ύφος παρωδίας, και στο «The Spongebob Squarepants Movie» και στο φετινό «Piranha 3DD». Αυτή τη φορά, βέβαια, μιλάμε για το real thing, όπου, επιπλέον, θα εμφανίζεται και η Πάμελα Αντερσον (Πάμελα Λι, τότε), με το γνωστό κόκκινο ολόσωμο, παρτό στο γοφό.

Νοσταλγία σε κύματα: θυμηθείτε παρακάτω τους τίτλους αρχής του «Baywatch» και προσοχή στις παραλίες!