Industry

O Ντέιβιντ Φίντσερ φέρνει το «Goon» του στο Kickstarter

στα 10

O κομίστας Ερικ Πάουελ και ο Ντέιβιντ Φίντσερ προσπαθούν εδώ και χρόνια να φέρουν το κόμικ του πρώτου «Goon», στην μεγάλη οθόνη. Και τώρα χρειάζονται τη βοήθειά σας!

O Ντέιβιντ Φίντσερ φέρνει το «Goon» του στο Kickstarter

H ιστορία των κόμικ του Πάουελ ξετυλίγεται σε μια εποχή μετά την αποκάλυψη, σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι, κανίβαλους, ρομπότ δολοφόνους κι ένα γιγαντιαίο καλαμάρι. Οι πρωταγωνιστές του, ένα ζευγάρι αντιήρωες, μάχονται τα πλάσματα του σκότους, με σφαίρες, όπλα, με... υδραυλικά εργαλεία, ή τα γυμνά τους χέρια και τα κόμικ ακολουθούν την ιστορία τους, με μπόλικη βία και πλεόνασμα ανίερου χιούμορ!

Ο Φίντσερ και ο Πάουελ σε συνεργασία με τα Blur Studios (που ανάμεσα σε άλλα έχουν δημιουργήσει και τα εξαιρετικά credits στο «Κορίτσι με το Τατουάζ») προσπαθούν εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια να χρηματοδοτήσουν την κινηματογραφική μεταφορά του. Ενα δείγμα του animation είχαν δείξει ήδη από το Comic Con του 2008, αλλά από τότε μέχρι σήμερα το project δεν έχει προχωρήσει σημαντικά, καθώς κανένα στούντιο του Χόλιγουντ δεν μοιάζει πρόθυμο να χρηματοδοτήσει ένα κόμικ που ένα τεύχος του είχε τον τίτλο «Satan's Sodomy Baby».

Ετσι οι δημιουργοί του φιλμ, στράφηκαν στο Kickstarter, το οποίο, ταινία με την ταινία, μοιάζει να μεταμορφώνεται σε έναν από τους βασικούς χρηματοδότες ολοένα και πιο σημαντικών φιλμ. Ο στόχος που έθεσαν είναι 400 χιλιάδες δολάρια, που θα τους βοηθήσουν να ετοιμάσουν το story reel ολόκληρου του φιλμ, το οποίο στη συνέχεια θα είναι πολύ πιο εύκολο να δείξουν σε χρηματοδότες.

Για να το καταφέρουν ο Φίντσερ, ο Τζεφ Φάουλερ και ο Τιμ Μίλερ των Blur studios έφτιαξαν το παρακάτω βίντεο, που είναι ίσως ότι πιο αστείο θα δείτε ποτέ στο Kickstarter και παράλληλα, μας δείχνουν σε υπέροχο HD, ένα proof of concept τρέιλερ.

Δείτε και τα δύο βίντεο πιο κάτω και αν νιώθετε πως αυτή είναι μια ταινία που θέλετε να απολαύσετε στο σινεμά, συνεχίστε στη σελίδα του project στο Kickstarter.