Buzz

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι δοκιμάζει κάτι πιο ποπ!

στα 10

Αν σας έλεγαν κάποτε πως ο Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετούσε ένα διαφημιστικό για τα αξεσουάρ της Τζένιφερ Λόπεζ θα γελούσατε. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε μια ωραιότατη «ξεπέτα» που γράφεται για πάντα στο βιογραφικό του πάλαι πότε «σκοτεινού» σκηνοθέτη. Η Τζένιφερ είπατε; Ωραιότατη!

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι δοκιμάζει κάτι πιο ποπ!

Με τον τίτλο «Classic. Remixed», το διαφημιστικό που γύρισε ο Ντάρεν Αρονόφσκι για λογαριασμό της σειράς αξεσουάρ που λανσάρει η Τζένιφερ Λόπεζ (και μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα Kohl's) δεν φέρει μέσα του, πάνω του, γύρω του τίποτα απ' όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα ο σκηνοθέτης του «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο» και του «Μαύρου Κύκνου».

Σαν βίντεο κλιπ για ακόμη ένα χιτάκι της Λόπεζ (στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διασκευή του «I Got the Music in Me» των Kiki Dee Band), το διαφημιστικό έγινε προφανέστατα επειδή ο Αρονόφσκι συμπαθεί τη Λοπέζ, επειδή η Λοπέζ δεν θα έβρισκε ποτέ κάποιον άλλον τρόπο στη καριέρα της να συνεργαστεί με τον Αρονόφσκι και κυρίως επειδή ο Αρονόφσκι κάνει και αυτός «ξεπέτες» όπως κάθε σκηνοθέτης που σέβεται τον εαυτό του (ή, καλύτερα, τον τραπεζικό του λογαριασμό).

Από την άλλη καλύτερα να σκηνοθετεί κάτι τέτοιο παρά εκείνες τις απαράδεκτες διαφημίσεις κοινωνικού περιεχομένου κατά των ναρκωτικών (δείτε τις εδώ).

Πριν δείτε το βίντεο παρακάτω θυμηθείτε τα πονήματα του Αρονόφσκι για τη Revlon (δείτε το εδώ) αλλά και για το βίντεο της συνεργασίας των Metallica με τον Λου Ριντ (δείτε το εδώ) και πείτε μας πως δεν θα δούμε την Τζένιφερ Λόπεζ σε κάποιο ρόλο στην «Κιβωτό του Νώε» που αποτελεί το επόμενο φιλμ μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη!