Buzz

Μούσκεμα ο Ντάνιελ Κρεγκ! Video από τα γυρίσματα του «Skyfall»

στα 10

Ποιος μπορεί να επιβιώσει μέσα σε μια δεξαμενή, κάτω από 1,2 εκατομμύρια λίτρα νερό; Μόνο ο Πράκτορας 007, φυσικά, όταν τον υποδύεται ο Ντάνιελ Κρεγκ. Η απόδειξη στο video!

Μούσκεμα ο Ντάνιελ Κρεγκ! Video από τα γυρίσματα του «Skyfall»

Ενας μήνας απομένει μέχρι το «Skyfall» να ξεχυθεί στις αίθουσες του κόσμου και δε χορταίνουμε την προσμονή! Πράγμα που καλά γνωρίζει το marketing team της ταινίας και τροφοδοτεί την ανυπομονησία με μικρές μπουκιές απόλαυσης που ανοίγουν την όρεξη, σαν τα πιο περιπετειώδη amuse-bouches!

Η τελευταία προσθήκη, είναι ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «Skyfall», που φέρνει τον Ντάνιελ Κρεγκ στη δυσάρεστη θέση του να παραμείνει για ώρες βυθισμένος σε μια δεξαμενή με 1,2 εκατομμύρια λίτρα νερό, για ένα υποβρύχιο γύρισμα δράσης – το να υποδύεσαι τον Τζέιμς Μποντ έχει και τα στραβά του, αλλά ο Ντάνιελ Κρεγκ κάθε άλλο παρά τα κάνει μούσκεμα!

Οπως εξηγεί ο Γκάρι Πάουελ, ο υπεύθυνος των stunts, «Ο Ντάνιελ πέρασε τη μέρα του μέσα στο νερό. Ηταν αναγκασμένος να συγκεντρωθεί στη σκηνή της δράσης, αλλά ταυτόχρονα και στο παίξιμό του. Είναι ένα γύρισμα πολύ κουραστικό γιατί κινείσαι πολύ εντονότερα απ’ ό,τι νομίζεις – και μόνο που σηκώνεις τα χέρια σου, υποβρύχια, επωμίζεσαι ένα τεράστιο βάρος. Οπότε, φαντάζομαι πως όταν τελειώσαμε κοιμήθηκε σαν πουλάκι.»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη διαδικασία του δύσκολου υποβρύχιου γυρίσματος του «Skyfall» και στο gallery νέες φωτογραφίες από την ταινία.

Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Skyfall» εδώ.