Buzz

Ο Ντάνι Μπόιλ στελεχώνει το «Trances»

στα 10

Στην αρχή μάθαμε ότι πρωταγωνιστής του «Trances» του Ντάνι Μπόιλ θα είναι ο Μάικλ Φασμπέντερ. Μετά ότι το ρόλο του έφαγε ο Τζέιμς ΜακΑβόι. Τελικά κανένα από τα δύο δεν είναι ακριβώς αλήθεια.

Ο Ντάνι Μπόιλ στελεχώνει το «Trances»

Το γαϊτανάκι των κουτσομπολιών για το καστ της νέα ταινίας του Ντάνι Μπόιλ, «Trances», συνεχίζεται δυναμικά. Ενώ ξέραμε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε κερδίσει ο Μάικλ Φασμπέντερ, λίγο καιρό αργότερα μάθαμε και την ανατροπή, ότι δηλαδή ο Φασμπέντερ έχασε το ρόλο μέσα από τα χέρια του, από τον (συμπρωταγωνιστή του στο «X-Men: Η Πρώτη Γενιά») Τζέιμς ΜακΑβόι.

Αυτό τελικά δεν είναι αλήθεια, μια και ο Ντάνι Μπόιλ επέλεξε τον Τζέιμς ΜακΑβόι για άλλο ρόλο της ταινίας, αυτόν του «Σάιμον». Η ιστορία άλλωστε βρίθει ηρώων, μια και παρακολουθεί την περιπέτεια μιας ομάδας ληστών που αντιμετωπίζει ένα ιδιόμορφο πρόβλημα: ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει πού είναι κρυμμένα τα κλοπιμαία παθαίνει αμνησία.

Ωστόσο, είχε δεν είχε, ο Μάικλ Φασμπέντερ το δικό του ρόλο, αυτόν του «Εϊντεν», από τον Οσκαρικό Κόλιν Φερθ, ο οποίος θα στριμώξει το γύρισμα αμέσως μετά από το «Tinker, Tailor, Soldier, Spy» του Τόμας Αλφρεντσον.

Οσο για τον γυναικείο ρόλο στην ταινία, η επικρατέστερη επιλογή είναι το… «εγκλημα» Σκάρλετ Γιόχανσον με πρώτες επιλαχούσες τη Ζόι Σαλντάνα και τη Μελανί Τιερί. Σε περίπτωση που η Σκάρλετ συμμετάσχει πράγματι στο «Trances», θα είναι η δεύτερη ταινία όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Κόλιν Φερθ, μετά το «Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι» του 2003.