Buzz

Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στο «Sin City»

στα 10

Ο Επιθεωρητής Τζον Χάρτιγκαν κερδίζει ξανά τη θέση του στις σκιές, στο «A Dame to Kill for», το σίκουελ του «Sin City» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και του Φρανκ Μίλερ.

Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στο «Sin City»

Σαν τις μύγες στο φως, το καστ του πρώτου «Sin City», με καινούριες κι ενδιαφέρουσες προσθήκες, προσελκύεται από τη νέα ταινία των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ, το σίκουελ με τον τίτλο «Sin City: A Dame to Kill for». Ανάμεσά τους, ο Μπρους Γουίλις που θα αναλάβει ξανά να ενσαρκώσει το σκοτεινό, σκληροτράχηλο και πικραμένο απ’ τη ζωή Επιθεωρητή Τζον Χάρτιγκαν.

Σε συνέντευξή του στο MTV, ο Ροντρίγκεζ έδωσε αναφορά για τα γυρίσματα που γίνονται αυτόν τον καιρό: «Η Τζούνο Τεμπλ μόλις ολοκλήρωσε τις σκηνές της κι ήταν υπέροχη. Παίζει μαζί με τον Ρέι Λιότα και οι δυο τους ήταν εκπληκτικοί. Ο Τζέρεμι Πίβεν έκανε το γύρισμά του χθες βράδυ, όλο το βράδυ. Στη νέα ταινία εμφανίζονται κάποιοι ήρωες από το βιβλίο. Το κοινό μπορεί να εκπλαγεί με το ποιους υποδύονται οι ηθοποιοί και πώς τους μεταμορφώνουν. Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει, οπότε θα τον ξαναδείτε σίγουρα…»

Η ηθοποιός που ακόμα δεν έχει κλείσει είναι η «Dame» για την οποία αξίζει να σκοτώσει κανείς, η μοιραία Εϊβα Λορντ, αν και ο Ροντρίγκεζ δηλώνει ότι βρίσκονται πια κοντά στην επιλογή τους. Ούτως ή άλλως οι δικές της σκηνές θα γυριστούν σε δυο βδομάδες και θα είναι οι τελευταίες, μια και μετά η ταινία θα περάσει στο εκτεταμένο post production για να είναι έτοιμη για τις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Από το καστ του «Sin City» επιστρέφουν στο «A Dame to Kill for» οι Τζέσικα Αλμπα, Ροζάριο Ντόσον, Τζέιμι Κινγκ, Μάικλ Μάντσεν και Μίκι Ρουρκ (σε flash backs, μια και ο «Μαρβ» πέθανε στην πρώτη ταινία). Απέναντί τους, οι «νέες» προσθήκες είναι η Τζέιμι Τσανγκ που αντικαθιστά την Ντέβον Αόκι, ο Ντένις Χέισμπερτ στη θέση του Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν που έφυγε ξαφνικά τον Σεπτέμβριο, η Τζούνο Τεμπλ, ο Τζέρεμι Πίβεν, ο Κρίστοφερ Μελόνι, ο Ρέι Λιότα, ο Τζέισον Γκόρντον Λέβιτ και ο Τζος Μπρόλιν που θ’ αναλάβει το ρόλο που αρχικά είχε ο Κλάιβ Οουεν ως ντετέκτιβ Ντουάιτ ΜακΚάρθι, κεντρικός ήρωας του «Sin City: A Dame to Kill for».

Περισσότερο «Sin City: A Dame to Kill for»: