Buzz

Ο Μπεν Γουίσο θα είναι ο Q στο «Skyfall»

στα 10

Ξέραμε ήδη ότι είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς του «Skyfall», αλλά δεν ξέραμε τι ρόλο θα παίξει. Μόλις μάθαμε ότι ο όνομα του είναι Q, σκέτο Q.

Ο Μπεν Γουίσο θα είναι ο Q στο «Skyfall»
Κου-Q!

Είχαμε γράψει ήδη για την συμμετοχή του Μπεν Γουίσο στο καστ του «Skyfall», αλλά ο ρόλος για τον οποίο προοριζόταν παρέμενε μυστικός. Το Hollywood Reporter, επιβεβαιώνει σήμερα ότι ο νεαρός βρετανός ηθοποιός θα υποδύεται τον Q , την... τεχνική υποστήριξη του 007.

Ο ρόλος του Q, ήταν απών από τις ταινίες του Μποντ από το 2002 και το «Πέθανε μια Αλλη Μέρα», όταν ο Τζον Κλιζ έδωσε έναν καινούριο αέρα στον χαρακτήρα που για 36 χρόνια είχε ενσαρκώσει ο Ντέσμοντ Λιούλιν.

Κι αν ο 31χρονος Γούινσο μοιάζει μάλλον υπερβολικά νεαρός για να υποδύεται έναν εξπέρ της κατασκοπικής τεχνολογίας καθώς για πρώτη φορά ο Q θα είναι μικρότερος στα χρόνια από τον Τζέιμς, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις πως μάλλον οι ταινίες του Μποντ εκσυγχρονίζονται.

Τα χρόνια που οι εφευρέτες έμοιαζαν με τον Τζον κλιζ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι gadget masters του σήμερα και οι τύποι που παίζουν την τεχνολογία στα δάχτυλα, δεν είναι πια εκκεντρικοί ηλικιωμένοι με άσπρα μαλλιά, αλλά εκκεντρικοί αμούστακοι νεαροί με κόκκινα μάτια από την υπερβολική προσήλωση τους στις οθόνες των υπολογιστών τους...