Buzz

O Μπεν Αφλεκ απαντάει για πρώτη φορά σε όσους θα προτιμούσαν να τον δουν νεκρό παρά στο ρόλο του Μπάτμαν

στα 10

«Ξέρω να διαχειρίζομαι κωλοκαταστάσεις. Είμαι σκληρός τύπος». Με αφορμή την παρουσία του στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον, ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την αρνητική αντίδραση όσων δεν θέλουν να πιστέψουν πως αυτός είναι ο επόμενος... Μπάτμαν.

O Μπεν Αφλεκ απαντάει για πρώτη φορά σε όσους θα προτιμούσαν να τον δουν νεκρό παρά στο ρόλο του Μπάτμαν

«Οι άνθρωποι της Warner με ειδοποίησαν πρώτη φορά για όλο αυτό που συμβαίνει. Μου είπαν πως αυτοί είναι ενθουσιασμένοι... αλλά "άκου, θέλουμε να σου μιλήσουμε γιατί ο κόσμος περνάει μια διαδικασίας και μπορεί να είναι λίγο ζόρικα".»

«Μπορώ να διαχειριστώ κωλοκαταστάσεις. Ξέρεις τι εννοώ. Είμαι αρκετά σκληρός. Οπότε είδα την ανακοίνωση και διάβασα το πρώτο σχόλιο που ήταν του τύπου "OXIIIIIIIII" και σκέφτηκα... παιδιά θα γίνουμε σαν τους Λουδίτες τώρα.»

«Ημουν επιφυλακτικός όταν μου πρότειναν το ρόλο. Σκέφτηκα πως δεν είμαι πια 25 ετών και τους ρώτησαν αν το λένε σοβαρά. Και μου είπαν να πάω να μου δείξουν τι έχουν στο μυαλό τους και ήταν εκπληκτικό... Ο Ζακ Σνάιντερ έχει μια απίστευτη ματιά στην ταινία. Φυσικά δεν μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε ο Κρίστιαν Μπέιλ και οι ταινίες του είναι απίστευτες. Ο Ζακ θέλει κάτι διαφορετικό αλλά στο πνεύμα του ήρωα και το σκέφτηκα. Και είπα, ναι, αυτός είναι ένας ευφής τρόπος. Ξέρω πως να το διαχειριστώ.»

Κάπως έτσι, ο Μπεν Αφλεκ απάντησε για πρώτη φορά στην αρνητική δημοσιότητα που πήρε η ανακοίνωση της επιλογής του ως Μπατμαν στο επερχόμενο «Superman vs. Batman» μιλώντας στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον σε ένα... σίριαλ που θα σταματήσει μάλλον μόνο όταν τον δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


Διαβάστε ακόμη: