Buzz

Ο Μισέλ Γκοντρί γράφει ακόμη «Love Letters» στην τέχνη του βιντεοκλίπ

στα 10

Ξεκίνησε από εκεί, έχτισε το όνομά του μέσα από μια σειρά υπέροχα κλιπ και τώρα επιστρέφει σε αυτά με ένα υπέροχο βίντεο για το καινούριο τραγούδι των Metronomy.

Ο Μισέλ Γκοντρί γράφει ακόμη «Love Letters» στην τέχνη του βιντεοκλίπ

Ο Μισέλ Γκοντρί αυτές τις μέρες βρίσκεται στο φεστιβάλ του Βερολίνου ως μέλος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ. Στα πλαίσια του οποίου προβάλετε και η καινούρια ταινία του το το «Is the Man Who is Tall happy?» ένα ντοκιμαντέρ για τον Νόαμ Τσόμσκι, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, αν δεν το είχατε ήδη καταλάβει από το μέγεθος των ταινιών του τα τελευταία χρόνια και την φεστιβαλική τους υποδοχή, ο Γάλλος σκηνοθέτης ανήκει πλέον σε μια ολιγομελή ελίτ των σκηνοθετών της γενιάς του.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάθε τόσο να επιστρέφει στην απλή απόλαυση του να γυρίζει ένα ακόμη βιντεοκλίπ ειδικά, αφού η αγάπη του για την μουσική μοιάζει να αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου του και των αισθητικών του επιλογών.

Ετσι μόλις σκηνοθέτησε ένα καινούριο κλιπ, μετά από μια μακρινή απουσία για την βρετανική μπάντα των Metronomy και το καινούριο σινγκλ τους «Love Letters», το οποίο μοιάζει βαγλμένο κατ΄ευθείαν από το χρωματιστό χειροποίητο σύμπαν του.

Ζωγραφιστά σκηνικά, μια εθιστική ποπ μελωδία και η μπάντα να παίζει ενώ η κάμερα περιστρέφεται γύρω τους, στον υπέροχα ψεύτικο κόσμο τους. Απολαύστε το.