Buzz

Ο «Μικρός Νικόλας» πάει διακοπές… με νέο πρόσωπο

στα 10

Η μεγάλη επιτυχία του «Μικρού Νικόλα» του 2009 ετοιμάζεται για συνέχεια, μόνο που ο πρωταγωνιστής αντικαθίσταται, μια και δεν είναι πια τόσο μικρός!

Ο «Μικρός Νικόλας» πάει διακοπές… με νέο πρόσωπο

«Ο Μικρός Νικόλας», η ταινία του Λοράν Τιράρ του 2009, μετέφερε στη μεγάλη οθόνη τις απολαυστικές ιστορίες του ήρωα των Σεμπέ και Γκοσινί με τον πιο χαριτωμένο αλλά κι επιτυχημένο τρόπο, μια και η συγκέντρωσε πάνω από 5,5 εκατομμύρια ευρώ σε εισπράξεις. Φυσικό κι επόμενο να ετοιμάζεται και το σίκουελ, με τον μικρό Νικόλα σε νέες περιπέτειες.

Η ιστορία που επιλέχθηκε είναι μια από τις ούτως ή άλλως πιο διασκεδαστικές, «Οι Διακοπές του Μικρού Νικόλα» και η ταινία, σε σκηνοθεσία και πάλι του Λοράν Τιράρ, γυρίζεται αυτόν τον καιρό, ήδη από τις 17 Ιουνίου, με πρόγραμμα ολοκλήρωσης των γυρισμάτων τον Οκτώβριο, ώστε η ταινία να είναι έτοιμη για την έξοδό της στις γαλλικές, τουλάχιστον, αίθουσες, στις 9 Ιουλίου του 2014 (για την Ελλάδα έχει ήδη αγοραστεί από τη Feelgood).

Το μόνο που αλλάζει σ’ αυτή τη νέα εκδοχή του μικρού Νικόλα είναι… ο πρωταγωνιστής, μια και ο Μαξίμ Γκοντάρ δεν είναι πια αρκετά μικρός για να ενσαρκώσει τον ήρωα! Ετσι, ο κινηματογραφικός μικρός Νικόλας περνά στα χέρια του πρωτοεμφανιζόμενου Ματέο Μπουασελιέ, ο οποίος, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, μοιάζει να έχει την απαραίτητα σκανταλιάρικη φάτσα για το ρόλο.

nicolas