Buzz

Ο Μάικλ Μουρ σκηνοθετεί ένα ξεκαρδιστικό προεκλογικό σποτάκι με πρωταγωνιστές βρωμόστομους υπερήλικες!

στα 10

Είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας. Είναι θείοι και θείες, γεννημένοι στις αρχές του 20ου αιώνα. Εχουν ζήσει πολέμους, οικονομικά Κραχ, χαρές και λύπες. Και τώρα έχουν ένα μήνυμα για τον Μιτ Ρόμνεϊ. Ο Μάικλ Μουρ τους σκηνοθετεί.

Ο Μάικλ Μουρ σκηνοθετεί ένα ξεκαρδιστικό προεκλογικό σποτάκι με πρωταγωνιστές βρωμόστομους υπερήλικες!

Γυρισμένο στον οίκο ευγηρίας «Rosebud» γυναίκες και άντρες υπερήλικες ξεκινούν να αφηγούνται που και πότε γεννήθηκαν, τι ψήφισαν για πρώτη φορά και πώς η ζωή τους έφερε σ' αυτή τη θέση να ... θέλουν να κλωτσήσουν τον Μιτ Ρόμνεϊ στα αχαμνά. Δε θα σας αποκαλύψουμε τι άλλο (αναζωογονητικά σοκαριστικό!) λέει η 97χρονη Μαρί, ή η 75χρονη Ντόροθι. Δε θα σας πούμε καν την ανατριχιαστική χιουμοριστική απειλή με την οποία φοβερίζει ο 85χρονος βετεράνος πολέμου Τζον τους νεότερους ψηφοφόρους. Θα σας αφήσουμε να πατήσετε το play και να δείτε μόνοι σας το σποτάκι που σκαρφίστηκε ο δαιμόνιος Μάικλ Μουρ για να δείξει ότι οι ψηφοφόροι της τρίτης ηλικίας δεν είναι πάντα με το συντηρητικό κόμμα. Ούτε τρώνε κουτόχορτο.

Το βίντεο έγινε έτσι αιρετικό και επιθετικό γιατί σημειώθηκαν διάφορα περιστατικά, όπου υπερήλικες ψηφοφόροι του Δημοκρατικού κόμματος κατήγγειλαν ότι «δέχτηκαν τηλεφωνήματα από αγνώστους που τους πληροφορούσαν ότι μπορούν να ψηφίσουν από το τηλέφωνο νωρίτερα, ή ότι υπάρχει η δυνατότητα να περάσει κάποιος τώρα να πάρει το ψηφοδέλτιό τους». Στόχος, θέλουν αυτές οι κατηγορίες, ήταν να πεταχτεί η ψήφος τους και να μην προσέλθουν ποτέ στις κάλπες.

Κι αν φαίνεται σε κάποιους ότι η τρίτη ηλικία δεν μπορεί να αντιδράσει σε τέτοιου είδους κομπίνες, το clip του Μουρ έχει την απάντηση.

Δείτε το!

Θυμηθείτε επίσης:

Το προεκλογικό βίντεο της Λένα Ντάναμ που κατέληξε στο να κατηγορήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι τον Ομπάμα ότι «θέλει τις κόρες της Αμερικής»!

«You Don't Own Me»: Οι Μιράντα Τζουλάι, Λένα Ντάναμ και πολλά ακόμα κορίτσια τραγουδούν στον... Μιτ Ρόμνεϊ!