Buzz

Ο Μάικλ Μαν τρέχει σαν το ...διάολο!

στα 10

Στο θρυλικό Le Mans του 1966 επιστρέφει ο Μάικλ Μαν για την καινούρια του ταινία, ένα καταιγιστικό φιλμ δράσης για τις απρόβλεπτες ταχύτητες του αμερικανικού ονείρου

Ο Μάικλ Μαν τρέχει σαν το ...διάολο!
Ο Μάικλ Μαν ανεβάζει ταχύτητες...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η επόμενη ταινία του Μάικλ Μάν με τίτλο «Go Like Hell» θα αφορά το θρυλικό ράλι του 1966 Le Mans, όπου η μάχη ανάμεσα στην Ford και τη Ferrari οδήγησε στην νίκη της Ford και στο ρεκόρ της πρώτης αμερικανικής ομάδας που κέρδισε αγώνες σε γαλλικό έδαφος.

Βασισμένο στο βιβλίο «Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans» του Α.Τζ. Μπέμ, το φιλμ αφηγείται τις προσπάθειες του Χένρι Φορντ του δεύτερου (Διευθυντή της Ford και εγγονό του ιδρυτή της εταιρίας Χένρι Τ. Φορντ), ο οποίος μαζί με τον οραματιστή Λι Ιακόκα και τον πρώην πρωταθλητή του ράλι Κάρολ Σέλμπι θέλησε να ανατρέψει τα δεδομένα στους ευρωπαϊκούς αγώνες ταχύτητας και κυρίως να ανταγνωιστεί τη Ferrrari, η οποία υπήρξε ο κυρίαρχος στους αγώνες του Le Mans κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, κάτω από τις οδηγίες του ίδιου του Ενζο Φεράρι.

H συμμετοχή του Μπραντ Πιτ, που είναι το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμη, ενώ το «Go Like Hell» έχει αναλάβει η 20th Century Fox, ευελπιστώντας πως το success story της Ford θα σημάνει το ίδιο και για την τύχη της ταινίας στα ταμεία.