Buzz

Ο Μάικ Νίκολς σκηνοθετεί τον Μποντ στο θέατρο

στα 10

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα παίξει μαζί με τη γυναίκα του Ρέιτσελ Βάις στο Μπρόντγουεϊ σε μία παράσταση που θα συζητηθεί: «Betrayal» με την σκηνοθετική υπογραφή του Μάικ Νίκολς.

Ο Μάικ Νίκολς σκηνοθετεί τον Μποντ στο θέατρο

Ολο και περισσότεροι σταρς κάνουν διάλειμμα από τα κινηματογραφικά πράγματα και επιστρέφουν στο θεατρικό σανίδι. Η Σκάρλετ Γιόχανσον «Λυσσασμένη Γάτα», η Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones» στον θρυλικό ρόλο της Χόλι Γκολάιτλι στο «Breakfast at Tifanny's» και πιο πρόσφατα η Μπετ Μίντλερ στη μεγάλη της επιστροφή που σκίζει στα ταμεία.

Κάπως έτσι και ο σύγχρονος Τζέιμς Μποντ τράβηξε χειρόφρενο στην κινηματογραφική του ταχύτητα για να επιστρέψει στις ρίζες του. Ο Ντάνιελ Κρεγκ που προέρχεται από το βρετανικό θέατρο, έπεισε τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βάις να ανεβάσουν μαζί το διάσημο έργο του Χάρολντ Πίντερ «Betrayal» (1978) με θέμα την απιστία σ' ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά της Βάις στο Μπρόντγουεϊ, αλλά η βρετανίδα ηθοποιός είναι σε καλά χέρια. Σύμφωνα με την Guardian, σκηνοθέτης της παράστασης έχει αναλάβει ο Μάικ Νίκολς. Ο βετεράνος θεατρικός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης έχει γυρίσει εξαιρετικές ταινίες και στήσει υπέροχες σκηνές ηθοποιών πάνω στο θέμα της απιστίας. Ξέρει πολύ καλά λοιπόν πώς να φωτίσει τους πικρούς διαλόγους της «Εμα» απέναντι στον άντρα της «Ρόμπερτ» για την παράνομη σχέση της με τον «Τζέρι».

Η τελευταία φορά που ο Κρεγκ έπαιξε στο θέατρο ήταν το 2009 στην παράσταση «A Steady Rain», δίπλα στον Χιου Τζάκμαν. Μετά από αυτό το διάλειμμα, ο «best bond ever» θα επιστρέψει στις ταινίες του 007, καθώς έχει υπογράψει για τις δύο επόμενες - τουλάχιστον!

Το «Betrayal» θα ανέβει στο θέατρο Barrymore της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο. Οι ανεπίσημες παραστάσεις ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου, ενώ η αυλαία θα ανοίξει επισήμως στις 3 Νοεμβρίου.