Buzz

Ο Λεονάρντο «Wolf of Wall Street»: πρώτες φωτογραφίες!

στα 10

Φορώντας ένα 80ς σταυρωτό κουστούμι, ο Λεονάρντο ξεκίνησε χθες γυρίσματα στην καρδιά της Νέας Υόρκης για την 5η συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε - «The Wolf of Wall Street». Οι παπαράτσι ήταν εκεί. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες.

Ο Λεονάρντο «Wolf of Wall Street»: πρώτες φωτογραφίες!

Σας έχουμε γράψει για αυτή την πολυαναμενόμενη συνεργασία (διαβάστε περισσότερα εδώ). Για πέμπτη φορά οι Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώνουν δυνάμεις για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το αυτοβιογραφικό best - seller του Τζόρνταν Μπέλφορτ «The Wolf of Wall Street», ο οποίος αποκαλύπτει την πολυτάραχη ζωή του ως χρηματιστή στη Νέα Υόρκη της δεκαετίες του '80 και του '90.

Ο Μπέλφορτ, γνωστός για την γεμάτη sex drugs and rock 'n' roll ζωή του βρέθηκε αναμεμειγμένος σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που γνώρισε ποτέ η Wall Street, αρνούμενος να συνηγορήσει στη διαφθορά του συστήματος.

Το πρότζεκτ είχε ξεκινήσει ήδη από το 2007, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στο σενάριο τον Τέρενς Γουίντερ των «Sopranos» και του «Boardwalk Empire», αλλά το 2009 φήμες ήθελαν τον Ρίντλεϊ Σκοτ να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Δίπλα στον Ντι Κάπριο συμπρωταγωνιστούν οι Τζόνα Χιλ (σ' έναν ρόλο που φημολογείται ότι κυνήγησαν αλλά έχασαν οι Κρις Εβανς και Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ), Μάθιου Μακόνεχι, Κάιλ Τσάντλερ, Ζαν Ντιζαρντέν, Ρομπ Ράινερ, Τζέικ Χόφμαν (ναι, ο γιος του Τζάστιν), Μαρκότ Ρόμπι (σ' έναν ρόλο που έχασαν επίσης οι Μπλέικ Λάιβλι, Τερέζα Πάλμερ και Αμπερ Χερντ) και η φωνή του Τζιν Χάκμαν στο εναρκτήριο voice over της ταινίας.

Η ταινία φημολογείται ότι θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο του 2013.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Μάρτιν Σκορσέζε.