Buzz

Ο Κριστόφ Ονορέ σκηνοθετεί το video clip του «Avant la Haine»

στα 10

Ο τόσο μουσικόφιλος Γάλλος σκηνοθέτης Κριστόφ Ονορέ ξεπληρώνει το χρέος του στον συνθέτη Αλέξ Μποπέν που του χάρισε, το 2006, μια από τις ωραιότερες στιγμές στο σινεμά του.

Ο Κριστόφ Ονορέ σκηνοθετεί το video clip του «Avant la Haine»

Ο Κριστόφ Ονορέ, που φέτος στο Φεστιβάλ Καννών παρουσίασε το «Les Biens-Aimables», σκηνοθέτησε το «Dans Paris» το 2006. Στην ταινία, ο Πολ χωρίζει με την Ανα και, σε βαθιά κατάθλιψη, μετακομίζει πίσω στο σπίτι του πατέρα του, όπου ζει μαζί με τον αδελφό του, τον Ζονατάν, που χρησιμοποιεί το άφθονο σεξ ως φάρμακο για την απώλεια της αδελφής τους.

Η ταινία ήταν από πανέμορφη έως εκγληματικά επιτηδευμένη, αλλά μια σκηνή μένει χαραγμένη στο μυαλό όσων την έχουν δει: ο Ρομέν Ντιρίς ως Πολ και η Ζοάνα Πράις ως Ανα σιγοτραγουδούν μαζί, ντουέτο, στο τηλέφωνο, μια μελαγχολική μελωδία του Αλέξ Μποπέν, το «Avant la Haine», δηλαδή πριν το μίσος.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Αλέξ Μποπέν ξαναπαρουσιάζει το ίδιο τραγούδι στο νέο του άλμπουμ, «Pourquoi Battait mon Coeur», που το τραγουδάει, αυτή τη φορά, μαζί με την Καμέλια Τζορντάνα.

Ποιος άλλος θα σκηνοθετούσε το video clip του τραγουδιού από τον Κριστόφ Ονορέ, που τοποθετεί αυτή τη φορά την ερωτική μελαγχολία όχι στο Παρίσι, αλλά στο γκρίζο χειμωνιάτικο τοπίο της Νορμανδίας. Δείτε το video clip παρακάτω, προσφέρεται για τη σημερινή, βροχερή μέρα!

Αν είστε σωστοί, δείτε και το κλιπ από το «Dans Paris», όπου ο Ρομέν Ντιρίς και η Ζοάνα Πράις τραγουδούν μαζί το «Avant la Haine», εδώ.