Buzz

O Κλιντ Ιστγουντ ξανά μπροστά από την κάμερα!

στα 10

Τελικά ο ρόλος του Κλιντ Ιστγουντ στο «Gran Torino» δεν ήταν ο τελευταίος. Στα 81 του χρόνια επιστρέφει μπροστά από την κάμερα αποδεικνύοντας πως τελικά δεν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν...

O Κλιντ Ιστγουντ ξανά μπροστά από την κάμερα!

«Οι ηθοποιοί είναι σαν τους μποξέρ. Μερικές φορές μένουν στο ρινγκ παραπάνω απ' όσο πρέπει». Δηλώνοντας σαφώς την πρόθεση του να μην αποσυρθεί από την ηθοποιία, ο Κλιντ Ιστγουντ έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την απογοήτευση του για την έλλειψη ρόλων για τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Φαίνεται, όμως, πως βρέθηκε ακριβώς η ταινία που θα τον έπειθε να επιστρέψει μπροστά από την κάμερα, τρία χρόνια μετά τον φημολογούμενο τελευταίο ρόλο της καριέρας του στο δικό του «Gran Torino». Στο ρόλο ενός βετεράνου κυνηγού ταλεντων παιχτών του του μπέιζμπολ που αποφασίζει να πάρει μαζί σε ένα από τα ταξίδια του στην αμερικανική ενδοχώρα την κόρη του, ο Ιστγουντ εμπιστεύτηκε τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Λορέντζε, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του ως παραγωγός αλλά και βοηθός σκηνοθέτη.

Η επιτυχία του «Moneyball» - της ταινίας που έφερε το μπέιζμπολ ξανά στο top five των αμερικανικών ταμείων - δεν μοιάζει να είναι άσχετη με το γεγονός πως το «Τhe Trouble With Curve» πήρε το πράσινο φως από τη Warner που για την ώρα περιμένει με ανυπομονησία την έξοδο του «J.Edgar» σε σκηνοθεσία του Ιστγουντ ως το μεγάλο οσκαρικό της χαρτί για φέτος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Κλιντ Ιστγουντ και δείτε εδώ το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «J.Edgar» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.