Buzz

O Κένεθ Μπράνα είναι ο Λόρενς Ολίβιε!

στα 10

Το τέλειο κάστινγκ. Μόνο έτσι μπορεί να περιγράψει την επιλογή του Κένεθ Μπράνα για να υποδυθεί τον - άνθρωπο που θα ήθελε να είναι - Λόρενς Ολίβιε στο «My Week With Marilyn».

O Κένεθ Μπράνα είναι ο Λόρενς Ολίβιε!

Η πρώτη φωτογραφία του Μπράνα από την ταινία είναι τουλάχιστον ειρωνική. Κάποιοι θα την έλεγαν και αστεία. Αλλοι θα τη βρουν συγκινητική. Μερικοί θα την αγνοήσουν.

Ποιος όμως μπορεί να προσπεράσει το γεγονός πως ο Μπράνα, που ακολούθησε την καριέρα του επιθυμώντας διακαώς να γίνει ο νέος Λόρενς Ολίβιε, τον υποδύεται τώρα στο «My Week With Marilyn» του Σάιμον Κέρτις, που προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο και την έξοδο του στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου.

Ο Λόρενς Ολίβιε ήταν συμπρωταγωνιστής της Μονρό στο «The Prince and the Showgirl» του 1957, σε σκηνοθεσία δική του και ήταν στα γυρίσματα αυτής της ταινίας όπου ο δημοσιογράφος Κόλιν Κλαρκ γνώρισε τη Μονρό και πέρασε μαζί της μια ολόκληρη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Το «The Prince and the Showgirl» είναι διάσημο για την θυελλώδη σχέση ανάμεσα στον Ολίβιε και τη Μονρό. Φήμες υποστηρίζουν πως εξαιτίας των διαφωνιών του με την ξανθιά σούπερσταρ και της αβάσταχτης συνεργασίας τους, ο Ολίβιε σταμάτησε να σκηνοθετεί για τον κινηματογράφο μέχρι και το 1970.

Διαβάστε περισσότερα για το «My Week With Marilyn» εδώ