Industry

Ο κατάλογος της Disney τώρα και τρισδιάστατος!

στα 10

Ηταν να μη γίνει η αρχή με τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και τώρα η Disney ανασύρει όλους τους παλιούς της τίτλους φιλοδοξώντας να τους δώσει μια νέα τρισδιάστατη ζωή για τον 21ο αιώνα.

Ο κατάλογος της Disney τώρα και τρισδιάστατος!
Επιτέλους, αγάπη μου. Θα γίνουμε τρισδιάστατοι!

Ανάμεσα στους τίτλους που σκέφτεται η Disney να επεξεργαστεί τρισδιάστατα βρίσκουμε το «Ψάχνοντας το Νέμο», το «Μπαμπούλας Α.Ε.», τη «Μικρή Γοργόνα» και την «Πεντάμορφη και το Τέρας».

Πρώτη στη σειρά φάινεται πως θα «ρετουσαριστεί» η «Πεντάμορφη και το Τέρας», η οποία μοιάζει και πιο εύκολη στην επεξεργασία της (αφού περιείχε τρισδιάστατα στοιχεία ήδη από το 1991) προκειμένου να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2012. Ακολουθούν οι δύο ταινίες της Pixar (το «Ψαχνοντας το Νέμo» τον Σεπτέμβριο του 2012 και το «Μπαμπούλας Α.Ε. τον Ιανουάριο του 2013, το τελευταίο για να συμπέσει με το «Monsters University» που θα βγει στις αίθουσες στις 19 Ιουλίου ) ενώ η «Μικρή Γοργόνα» θα συναντήσει το νέο της κοινό τον Σεπτέμβριο του 2013.

«Οι μεγάλες ιστορίες και οι κλασικοί χαρακτήρες είναι διαχρονικοί και στην Disney είμαστε τυχεροί να έχουμε και από τα δύο. Είμαι ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους θεατές κάθε ηλικίας την εμπειρία των αγαπημένων τους παραμυθιών σε 3D συστήνοντας τα ταυτόχρονα και στις νεότερες γενιές», δηλώνει ο Αλαν Μπέργκμαν της Disney.

Είμαστε σίγουροι πως σε πολύ λίγο, ολόκληροι κατάλογοι animation και μη θα βγουν στο σφυρί του 3D και όποιος αντέξει!

Διαβάστε περισσότερα για τον «Βασιλιά των Λιονταριών 3D» εδώ κι εδώ και δείτε το τρέιλερ του παρακάτω.