Buzz

Ο Ιαν ΜακΚέλεν χαρίζει τη φωνή του για τους... άστεγους!

στα 10

Χριστούγεννα γαρ και ο πάντα κοινωνικά ευαίσθητος ηθοποιός χάρισε τη φωνή του σε ένα διαφημιστικό της οργάνωσης Crisis που βοηθάει τους άστεγους της Μ. Βρετανίας.

Ο Ιαν ΜακΚέλεν χαρίζει τη φωνή του για τους... άστεγους!

«Για πρώτη φορά φέτος μεταφέρουμε το πρόγραμμα "Crisis at Christmas" κατευθείαν στα σπίτια των ανθρώπων μέσω των τηλεοράσεων τους. Περιμένουμε να έχουμε περισσότερη δουλειά από ποτέ, αφού όλοι και περισσότεροι άνθρωποι μένουν άστεγοι. Εκτιμούμε πολύ που ο Σερ Ιαν ΜακΚέλεν μας χάρισε το χρόνο του για να υποστηρίξει την πρώτη μας διαφήμιση».

Με αυτά τα λόγια η υπεύθυνη της οργάνωσης Crisis χαιρέτησε την κίνηση του Ιαν ΜακΚέλεν να βοηθήσει στην εκστρατεία υπέρ των άστεγων που παραμένουν ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια του πληθυσμού, όχι μόνο στη Μ. Βρετανία αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό και συγκινηθείτε ελεύθερα, αλλά κυρίως ευαισθητοποιηθείτε για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ούτε με τα βασικά. Οσο για τον ΜακΚέλεν, ναι, είναι ο ίδιος σπουδαίος άνθρωπος - πριν από σπουδαίος ηθοποιός - που αυτήν την εποχή ταξιδεύει στη Μέση Γη ως Γκάνταλφ στο «Χόμπιτ: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι».


Δείτε ακόμη: