Buzz

O Γούντι Αλεν δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη Βανέσα Παραντί!

στα 10

Οχι, η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια - πρώην κυρία Ντεπ - δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν, αλλά θα έχει τη χαρά να παίξει μαζί του στο «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο που γυρίζεται αυτές τις ημέρς στη Νέα Υόρκη.

O Γούντι Αλεν δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη Βανέσα Παραντί!

Αφού ο Γούντι Αλεν δεν συνάντησε την Βανέσα Παραντί στο Παρίσι, η μοίρα τους γράφτηκε στη Νέα Υόρκη, όπου η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε για να συμμετάσχει στα γυρίσματα του «Fading Gigolo», της ταινίας που γυρίζει αυτήν την εποχή στη Νέα Υόρκη ο Τζον Τορτούρο και έχει για πρωταγωνιστή της τον... Γούντι Αλεν.

Στην ταινία ο Αλεν και ο Τορτούρο υποδύονται δύο άφραγκους Εβραίους φίλους που για να βγάλουν χρήματα αποφασίζουν να γίνει ο πρώτος επαγγελματίας ζιγκολό και ο δεύτερος ο μάνατζέρ του.

Από τη ζωή τους θα περάσουν πολλές όμορφες γυναίκες - από τη Σάρον Στόουν μέχρι τη Σοφία Βεργκάρα και τώρα και την Βανέσα Παραντί που με αυτήν την ταινία κάνει το ντεμπούτο της στην Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα για το «Fading Gigolo» εδώ και περισσότερα για τον Γούντι Αλεν και την καινούρια του ταινία μετά το «Στη Ρώμη με Αγάπη» εδώ.