Buzz

Ο Γουες Αντερσον βρήκε τη νέα μούσα του!

στα 10

Το καστ του «Grand Budapest Hotel» του Γουες Αντερσον ολοκληρώνεται με την επιλογή της μόνιμης θλιμμένης, ερωτεύσιμης, ρομαντικής πρωταγωνίστριάς του: αυτή τη φορά, είναι η Σίρσα Ρόναν.

Ο Γουες Αντερσον βρήκε τη νέα μούσα του!

Τα δωμάτια του «Grand Budapest Hotel» του Γουες Αντερσον γεμίζουν σιγά σιγά με ταιριαστά ατμοσφαιρικούς κατοίκους!

Η υπόθεση της νέας ταινίας του σκηνοθέτη, που πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2013, δεν είναι ακόμα γνωστή, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μια… «ευρωπαϊκή ιστορία», ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για έναν Αμερικανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο. Σύμφωνα με τα τελευταία λεγόμενα του Αντερσον, μάλιστα, η ταινία θα κινείται στο πνεύμα των ταινιών του Μπίλι Γουάιλντερ (όπως το «The Apartment») και του Ερνστ Λιούμπιτς (όπως το «The Shop Around the Corner»), αναφορές που μας κάνουν ακόμα πιο ανυπόμονους για μια λεπτή, ατμοσφαιρική κομεντί.

Οι ηθοποιοί που ο Γουες Αντερσον έχει συγκεντρώσει στο… ξενοδοχείο του είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός από σταθερά μέλη της κινηματογραφικής του οικογένειας και νέες προσθήκες: Ρεσεψιονίστ στο «Grand Budapest Hotel» θα είναι ο Ρέιφ Φάινς, ενώ τα δωμάτια και τους διαδρόμους του θα κατοικήσουν οι Τζουντ Λο, Τζέισον Σουόρτσμαν, Μπιλ Μάρεϊ, Οουεν Γουίλσον, Γουίλεμ Νταφό, Εντριεν Μπρόντι, Εντουαρντ Νόρτον και Τζεφ Γκόλντμπλαμ.

Ο χαρακτηριστικός ρόλος της «δεσποινίδας σε απόγνωση» που υπάρχει στις περισσότερες ταινίες του Γουες Αντερσον, ρόλο που στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει η Γκουίνεθ Πάλτροου ως Μάργκοτ στην «Οικογένεια Τένενμπαουμ», ή η Νάταλι Πόρτμαν στο «Hotel Chevalier», ή πρόσφατα η Κάρα Χέιγουορντ στο «Moonrise Kingdom», έλειπε μέχρι πρόσφατα από τη λίστα.

Και να που ανακοινώθηκε ότι στο «Grand Budapest Hotel» προστίθεται το όνομα της Σίρσα Ρόναν, της 18χρονης, πια, ηθοποιού που με ερμηνείες σε ταινίες από το «The Atonement» μέχρι το «Lovely Bones», το «Hanna» και το πρόσφατο «Byzantium» του Νιλ Τζόρνταν έχει αποδείξει ότι πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο κρύβει μια θεαματική ερμηνεύτρια γεμάτη ατμόσφαιρα και μυστήριο!

Περισσότερος Γουες Αντερσον: