Buzz

Ο Γκας Βαν Σαντ γύρισε ερωτική σκηνή με τον Αλεξ Πέτιφερ για δοκιμαστικό του «Fifty Shades of Grey»;

στα 10

Παρότι μια πεταχτή ματιά στο «Magic Mike» θα έφτανε, φημολογείται ότι ο Γκας Βαν Σαντ έκανε σέξι δοκιμαστικό για να διεκδικήσει τη σκηνοθεσία του «Fifty Shades of Grey». Ποιος θα μπορέσει να πει όχι;

Ο Γκας Βαν Σαντ γύρισε ερωτική σκηνή με τον Αλεξ Πέτιφερ για δοκιμαστικό του «Fifty Shades of Grey»;

«Ανθρωποι που βρίσκονται κοντά στην παραγωγή» έφεραν τα νέα, αποκλειστικά στο thewrap: ο Γκας Βαν Σαντ (προφανώς θέλοντας να επιστρέψει σε κάτι πιο προκλητικό μετά την ορθότητα του «Promised Land»), έριξε τον Αλεξ Πέτιφερ και άγνωστη ακόμα συμπρωταγωνίστρια στο κρεβάτι (ή, κρίνοντας από το βιβλίο, στο τραπέζι, το πλακάκι, την κομόντ ή τι σιφονιέρα) και τράβηξε δοκιμαστικό, θέλοντας να κερδίσει τη θέση του σκηνοθέτη της κινηματογραφικής μεταφοράς του ερωτικού μυθιστορήματος «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» της Ε. Λ. Τζέιμς. Κατά τα λεγόμενα, η σκηνή που γυρίστηκε είναι εκείνη όπου η Αναστάζια Στιλ χάνει ό,τι πολυτιμότερο έχει.

Καθώς, μαζί με τη Universal, τα δικαιώματα της διασκευής του best seller κρατά η Focus Features, ο Βαν Σαντ βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον, έχοντας σκηνοθετήσει για την εταιρεία και το «Promised Land» αλλά και το «Milk» το 2008. Ο Αλεξ Πέτιφερ, από την άλλη πλευρά, είναι το νέο enfant gâté της Universal, η οποία τον επέλεξε για πρωταγωνιστή του ριμέικ του «Endless Love». Παρόλ’ αυτά, ο Πέτιφερ (λέει) συμμετείχε απλώς στο δοκιμαστικό, χωρίς αυτό να σημαίνει κι ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Το σίγουρο είναι ότι η Universal και η Focus, έχοντας πληρώσει ήδη 3 εκ. δολάρια για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του βιβλίου, θα θελήσουν η ταινία να προκαλέσει εισπρακτικό φαινόμενο αντίστοιχο του μυθιστορήματος κι ο Γκας Βαν Σαντ δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε «εγγύηση» στο box office (από τις ταινίες του, μόνο το «Good Will Hunting», το 1997, ξεπέρασε τα 100 εκ. δολάρια σε εισπράξεις), αλλά ο Αμερικανός auteur έχει αποδείξει στο σινεμά του ότι γνωρίζει καλά την ψυχή του σεξ και η επιλογή του Αλεξ Πέτιφερ, έστω για πρόβα, δείχνει ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Μέχρι να μάθουμε νεώτερα, θυμηθείτε στο παρακάτω κλιπ από το «Magic Mike» τι μπορεί να κάνει ο Αλεξ Πέτιφερ με τη σωστή καθοδήγηση…