Buzz

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν ξανά στη σκηνοθετική καρέκλα!

στα 10

O πρωταγωνιστής του «The Master», Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, θα περάσει ξανά πίσω από τις κάμερες για να σκηνοθετήσει το «Ezekiel Moss», μετά από πρόταση του στούντιο Mandalay Pictures.

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν ξανά στη σκηνοθετική καρέκλα!

Μετά από πρόταση της Mandalay Pictures ο οσκαρικός πρωταγωνιστής Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν (ο οποίος με την αριστουργηματική ερμηνεία του στο «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον, κέρδισε το βραβείο στο Φεστιβάλ Βενετίας ) δέχτηκε να σκηνοθετήσει το μεταφυσικό θρίλερ «Ezekiel Moss».

Σύμφωνα με το σενάριο του Κιθ Μπάνιν, η ιστορία της ταινίας εξελίσσεται την εποχή του Οικονομικού Κραχ και ακολουθεί ένα αγόρι που ζει σε μία μικρή αμερικανική κωμόπολη. Η γνωριμία του μ' έναν παράξενο περαστικό τυχοδιώκτη παίρνει άλλη τροπή, όταν εκείνος του εκμυστηρεύεται ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς.

«Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτής της γενιάς» δήλωσε η Κάθι Σούλμαν της Mandalay, εξηγώντας την επιλογή της εταιρίας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εμπιστευόμαστε στα ικανά του χέρια την σκηνοθεσία αυτής της συναρπαστικής αναζήτησης για πίστη σ' έναν σκοτεινό μεταφυσικό κόσμο...»

Ο Χόφμαν είχε κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2010, με ανάμικτες κριτικές, με τη ταινία «Jack Goes Boating», στην οποία πρωταγωνιστούσε κιόλας δίπλα στην Εϊμι Ράιαν. Εκείνη όμως ήταν μία χαμηλών τόνων δραμεντί, κάτι που ταιριάζει και στην ιδιοσυγκρασία του ως ηθοποιός. Η νέα όμως αυτή πρόταση, η σκηνοθεσία ενός σύνθετου μεταφυσικού θρίλερ, απαιτεί άλλη ατμόσφαιρα και προσέγγιση.

Για να δούμε τι θα ετοιμάσει...