Buzz

«Ο Διάβολος Μέσα της»: Κερδίστε 5 DVD στο Flix!

στα 10

Αγαπάτε τις ταινίες τρόμου; Τις μυστηριώδεις ιστορίες που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα; Θέλετε να δείτε την ταινία που απαγόρευσε το Βατικανό; Το «The Devil Inside» του Γούλιαμ Μπρεντ Μπελ μόλις κυκλοφόρησε σε DVD και Blu Ray. Το Flix και η Odeon χαρίζουν δώρα σε 5 αναγνώστες του Flix. Διαβάστε πώς θα κερδίσετε...

Flix Team
«Ο Διάβολος Μέσα της»: Κερδίστε 5 DVD στο Flix!

Η ταινία τρόμου του Γούλιαμ Μπρεντ Μπελ «Ο Διάβολος Μέσα της» είναι έτοιμη για τη home entertainment συλλογή σας!

Με πρωταγωνιστές τους Φερνάντα Αντράντε και Σάιμον Κουόρτερμαν, η ταινία αφηγείται μία μυστηριώδη, μεταφυσική ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα:

Οταν ήταν 8 χρονών η Ιζαμπέλα είδε την μαμά της να συλλαμβάνεται με την κατηγορία ότι είχε δολοφονήσει 3 άτομα κατά τη διάρκεια εξορκισμού. Στα 28 της επιχειρεί να την ξανασυναντήσει, προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Εδώ και 20 χρόνια, η Μαρία Ρόσι φυλάσσεται σε Ψυχιατρικό Ιδρυμα της Ρώμης για τους Ψυχοπαθείς Εγκληματίες. Η Ιζαμπέλα ταξιδεύει μ' ένα μικρό συνεργείο ντοκιμαντεριστών και συναντά δύο νεαρούς εξορκιστές (οι οποίοι δρουν χωρίς την άδεια της Καθολικής Εκκλησίας). Μαζί θα επιχειρήσουν να πλησιάσουν τη γυναίκα, να ανακαλύψουν αν είναι δαιμονισμένη ή ψυχασθενής, και στην πρώτη περίπτωση να την θεραπεύσουν. Συνδυάζοντας την επιστήμη με τη θρησκεία, έρχονται αντιμέτωποι με το απόλυτο κακό με τη μορφή τεσσάρων δαιμόνων που έχουν υπό την απόλυτη κυριαρχία τους τη Μαρία.

Mockumentary του είδους της «Μεταφυσικής Δραστηριότητας», «Ο Διάβολος Μέσα της» φιλοδοξεί να κάνει για τους εξορκισμούς, ό,τι έκανε το «Blair Witch Project» για τα δάση!

Πέντε από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε από ένα DVD της ταινίας, προσφορά της Odeon. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Ο Διάβολος Μέσα της» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Το «Ο Διάβολος Μέσα της» κυκλοφόρησε σε DVD και Blu Ray από την Odeon στις 27 Αυγούστου.