Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ σε νέες φωτογραφίες του «Horns»: γιατρέ μου, είναι σοβαρό;

στα 10

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Horns» στο Φεστιβάλ του Τορόντο, νέες φωτογραφίες της ταινίας υπόσχονται ότι ο πρώην Χάρι Πότερ ατενίζει το καλλιτεχνικό του μέλλον με καθαρό μέτωπο. Σχεδόν.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ σε νέες φωτογραφίες του «Horns»: γιατρέ μου, είναι σοβαρό;

Μετά τη «Γυναίκα με τα Μαύρα», μετά την επιτυχημένη ενσάρκωση του Αλεν Γκίνσμπεργκ στο «Kill Your Darlings» του Τζον Κροκίδας, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πρωταγωνιστεί στο «Horns», το νέο πόνημα του Αλεξάντρ Αζά, επίτιμου μέλους του splat pack και σκηνοθέτη του «Haute Tension», του «The Hills Have Eyes» και του «Πιράνχα 3D». Η ταινία κάνει απόψε την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Kill Your Darlings» και για τη συνάντηση με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ, γιου του Στίβεν Κινγκ παρεμπιπτόντως, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Κιθ Μπιούνιν του «In Treatment». Ο ήρωας, που κατηγορείται για το βιασμό και το φόνο της κοπέλας του, ξυπνά ένα πρωί και βλέπει ότι στο κεφάλι του έχουν φυτρώσει αληθινά κέρατα. Αυτά όμως τα κέρατα έχουν μαγικές δυνάμεις, αναγκάζουν τους ανθρώπους να εξομολογούνται τις αμαρτίες τους και θ’ αποδειχτούν πολύτιμο όπλο για τον ήρωα, στην προσπάθειά του ν’ ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο του εγκλήματος για το οποίο κατηγορείται άδικα.

Διαβάστε περισσότερα για το «Horns» εδώ και δείτε στο gallery τις νέες φωτογραφίες της ταινίας που δημοσίευσε αποκλειστικά το Entertainment Weekly.

Update: To πρώτο κλιπ είναι εδώ!