Buzz

Ο Βιν Ντίζελ θέλει πολύ τον Ανγκ Λι

στα 10

Ο Βιν Ντίζελ, εκτός από Fast & Furious και Riddik, ετοιμάζεται και για… Κότζακ. Και θέλει στο πλάι του τον, όπως λέει, σκηνοθέτη των ονείρων του!

Ο Βιν Ντίζελ θέλει πολύ τον Ανγκ Λι

Είναι ήδη γνωστό και πολυαναμενόμενο (και το γράφουμε με ενθουσιασμό ήδη από πέρσι, διαβάστε εδώ), ότι ο «Kojak», η τηλεοπτική σειρά που ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, έκανε τον ελληνικής καταγωγής (Αριστο)Τέλη Σαβάλα δημοφιλή σε κάθε σπίτι όλου του κόσμου, ετοιμάζεται για το come back του, ως κινηματογραφική υπερπαραγωγή αυτή τη φορά. Η παραγωγή ανήκει στη Universal, με σεναριογράφους τον Νιλ Πέρβις και τον Ρόμπερτ Γουέιντ, το δημιουργικό δίδυμο που έδωσε νέα πνοή στον Τζέιμς Μποντ, υπογράφοντας το σενάριο του «Skyfall». Για τον εμβληματικό πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ήδη υπογράψει ο Βιν Ντίζελ – και πολύ ταιριαστά, όπως φαίνεται και στη φωτό – αλλά ως τώρα αγνοούνταν το όνομα του σκηνοθέτη. Αυτήν την παράλειψη ανέλαβε να διορθώσει ο ίδιος ο Βιν Ντίζελ, ο οποίος, ανάμεσα στο «Guardians of the Galaxy» που βρίσκεται στο post production και τα γυρίσματα του «Fast & Furious 7», έχει το νου του στραμμένο στον Κότζακ.

Ετσι, πριν λίγες μέρες, ο Βιν Ντίζελ που παραδοσιακά μιλά ανοιχτά σε όποιον δημοσιογράφο τον πλησιάσει, δίνοντας απλόχερα πληροφορίες για τα πρότζεκτ του, εκδήλωσε και τις ελπίδες του για το νέο του κινηματογραφικό σχέδιο, ολομόναχος, στο προφίλ του στο Facebook. Εκεί, απαντώντας σε μια fan που ρωτά με ποιον σκηνοθέτη θα ήθελε να συνεργαστεί σύντομα, ο Βιν απαντά αινιγματικά: «Κότζακ… Νέα Υόρκη… Ανγκ Λι…». Να πούμε ότι το ελπίζουμε; Να πούμε ότι ο Ανγκ Λι έχει, στην καριέρα του, τολμήσει τις πιο διαφορετικές κατευθύνσεις; Να πούμε ότι ο Θεός του σινεμά έχει χιούμορ; Να πούμε σίγουρα ότι περιμένουμε νεώτερα με ανυπομονησία!

kojak