Ο Βέρνερ Χέρτζογκ μας προειδοποιεί: «Μην στέλνετε μηνύματα στο κινητό, όταν οδηγείτε»

BUZZ 11 AUG 2013  /  Μανώλης Κρανάκης

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο άγριο από τον Βέρνερ Χέρτζογκ στην συμβολή του στην καμπάνια εταιρείας τηλεφωνίας για τη μη χρήση κινητών την ώρα της οδήγησης. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε.

Βοηθώντας στην καμπάνια της εταιρείας ΑΤ&Τ με τίτλο «It Can Wait» που αναφέρεται στην κακιά και φονική συνήθεια του να στέλνεις μηνύματα από το κινητό καθώς οδηγείς, ο Βέρνερ Χέρτζογκ σκηνοθέτησε ένα από τα προωθητικά βίντεο, το οποίο πραγματικά θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά αν το μήνυμα που θέλεις να στείλεις μπορεί να είναι πιο σημαντικό από μια ανθρώπινη ζωή.

Σε αυτή τη διεύθυνση στο YouTube μπορείτε να δείτε πολλά ακόμη βίντεο γύρω από την ενημέρωση της AT&T για τον κίνδυνο της χρήσης κινητών τηλεφώνων από τους οδηγούς, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη σελίδα της στο Ιντερνετ για περισσότερες πληροφορίες.

«Υπάρχει μια εντελώς νέα κουλτούρα εκεί έξω. Δεν είμαι καθόλου υπέρ του να στέλνεις μηνύματα καθώς οδηγείς - ή να στέλνεις μηνύματα γενικώς - αλλά βλέπω κάτι να συμβαίνει κάτι στον πολιτισμό μας το οποίο έρχεται με πολύ μεγάλη ορμή καταπάνω μας.», δήλωσε ο Βέρνερ Χέρτζογκ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο του Βέρνερ Χέρτζογκ:


Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.