Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Σεργκέι Μποντρόφ

στα 10

Δεν είναι απλώς εκπληκτικός ηθοποιός, επιπλέον εκπλήσσει και με τις επιλογές του: από τον κόσμο του «Hobbit», ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα μεταφερθεί στον κόσμο του πολυβραβευμένου Ρώσου σκηνοθέτη.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Σεργκέι Μποντρόφ

Με ταινίες σαν τον «Μαγικό Φιλί» και το υποψήφιο για ξενόγλωσσο Οσκαρ «Μογκόλ», ο Σεργκέι Μποντρόφ εκπροσωπεί το σύγχρονο ρωσικό σινεμά δρέποντας δάφνες κι έχοντας εδώ και χρόνια κερδίσει τη συμπάθεια και του ελληνικού κοινού. Τώρα ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται για μια αγγλόφωνη πολεμική υπερπαραγωγή, που θα πωλείται ήδη στην αγορά του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Την παραγωγή της ταινίας υπογράφουν οι Νίκολα Χόρλικ, Τζέιμς Γκιμπ και ο Λόρενς Μπέντερ, παραγωγός των ταινιών του Κουέντιν Ταραντίνο, «Pulp Fiction», «Inglourious Basterds» και «Kill Bill». Το σενάριο έχει γράψει ο Τζόναθαν Στόουκς, με πιο πρόσφατο πόνημα το «El Gringo» του Εδουάρδο Ροντρίγκες.

Η ιστορία παρακολουθεί τον επικεφαλής μιας ομάδας μισθοφόρων, που βλέπει την ομάδα ειδικών δυνάμεων της οποίας ηγείται να σκοτώνεται σε μια μυστική αποστολή. Ο ήρωας αναγκάζεται να συνοδεύσει ο ίδιος έναν από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες του κόσμου, διασχίζοντας εχθρικές περιοχές, για να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη. Καθώς ο τρομοκράτης είναι επικηρυγμένος, οι δυο άντρες θα έχουν ν’ αποκρούσουν στην πορεία τους αντίπαλους μισθοφόρους και θα βρεθούν αντιμέτωποι όχι μόνο με τους εχθρούς τους, αλλά κι ο ένας με τον άλλον, στον αγώνα τους για επιβίωση. Η ταινία λέγεται «Blood Mountain» και θα γυριστεί τον Απρίλιο στο Μαρόκο.

Ο Σεργκέι Μποντρόφ δουλεύει ακόμα στην ολοκλήρωση του «Seventh Son», της περιπέτειας φαντασίας με πρωταγωνιστές τον Τζεφ Μπρίτζες και την Τζούλιαν Μουρ. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Seventh Son» και τη μαύρη μαγεία του εδώ.

Και για λίγο περισσότερο, αυθεντικό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, διαβάστε εδώ: Επειδή έπρεπε: Βάζουμε τα επεισόδια του «Sherlock» σε σειρά.