Buzz

Ο Αντώνης Παρασκευάς φέρνει πίσω τον Χούλιο Ιγκλέσιας

στα 10

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής αποδεικνύει τις αισθαντικές μουσικές του ικανότητες, σε μια διασκευή του «Me Olvide de Vivir», από τους Felizol & The Boy.

Flix Team
Ο Αντώνης Παρασκευάς φέρνει πίσω τον Χούλιο Ιγκλέσιας

Ο Αντώνης Παρασκευάς, ο οποίος έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον ηθοποιό Χρήστο Στέργιογλου, ξέρει να τραγουδά και να κοιτά στα μάτια. Το «Me Olvide de Vivir» του Χούλιο Ιγκλέσιας, ξαναμιξαρισμένο από τους Felizol & The Boy, ακούγεται στην αίθουσα με τα αγάλματα ενός έρημου ξενοδοχείου, στην παιδική χαρά όπου καλοντυμένοι προσκεκλημένοι βρίσκουν το παιδικό τους κέφι, στο έξοχου συντονισμού χορευτικό μέσα κι έξω από τις μεγάλες τζαμαρίες. Μπορεί ο ήρωας του τραγουδιού να «ξέχασε να ζει», αλλά ο ήρωας του βίντεο κλιπ, σκηνοθετημένου από την Ελίνα Ψύκου, του δίνει και καταλαβαίνει, ακόμα κι αν το πρόσωπό του τραγουδά μελαγχολικό και το ολόλευκο κοστούμι του αναπνέει glam άλλων εποχών.

Δείτε παρακάτω το ολοκαίνουριο «Me Olvide de Vivir» και διαβάστε και δείτε παρακάτω πολλά περισσότερα για την «Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» της Ελίνας Ψύκου, που έρχεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιανουαρίου από τη Feelgood.