Buzz

Ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου σκηνοθετεί... κωμωδία!

στα 10

Μπορεί να μας κάνει να γελάσουμε ο σκηνοθέτης των «Amores Peros», «21 Γραμμάρια», «Βαβέλ», «Biutiful»; Η κωμωδία για τον Αλεχάνρο Γκονζάλες Ινιαρίτου μοιάζει άγνωστος τόπος

Ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου σκηνοθετεί... κωμωδία!
Why. So. Serious?

Κι εκεί που τον περιμένουμε να επιλέξει το επόμενό του project (τα τελευταία νέα τον ήθελαν ανάμεσα στη διασκευή του «The Revenant» του Μάικλ Πούνκι και στην κινηματογραφική μεταφορά της αυτοβιογραφίας της Τζένιφερ Βόγκελ «Flim-Flam Man»), ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, με μία ανατρεπτική κίνηση, κάνει ένα διάλειμμα από το δράμα και επιλέγει... κωμωδία!

Ο Ινιαρίτου θα σκηνοθετήσει το «Birdman» που διαπραγματεύεται την ιστορία ενός ηθοποιού που βρίσκεται σε κρίση. Κάποτε ήταν μεγάλο όνομα, είχε πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε ρόλο υπερήρωα, αλλά τώρα παλεύει να βρει τον εαυτό του και τη χαμένη του αυτοπεποίθηση όσο οι μέρες προς την πρεμιέρα του θεατρικού του στο Μπρόντγουεϊ πλησιάζουν.

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης δήλωσε ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα από τα απαιτητικά μελοδράματα που τον στέγνωσαν ψυχικά και θέλει να ασχοληθεί με κάτι πιο ελαφρύ. Δεν τον αδικούμε.

Ομως δε θα είναι όλα εύκολα, ούτε απλά: η υπόθεση θα διαδραματίζεται σε ένα μόνο location και στην περίοδο 3 ημερών. Κωμωδία... δωματίου για τον σκηνοθέτη που μας πηγαίνει σπονδυλωτά σε διαφορετικές χώρες, ηπείρους, άνω και κάτω κόσμο; Πρόκληση.

Η παραγωγή της ταινία θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2013 σε σενάριο που ο Ινιαρίτου έγραψε μαζί με τους Νικολά Τζιακαμπόνε, Αλεξάντερ Ντινελάρις και Αρμάντο Μπο.

Περισσότερα για τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου:

«Naran Ja»: δείτε την πειραματική μικρού μήκους ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου!

Η «εκδίκηση» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου

Ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου βρίσκεται μπλεγμένος στον κόσμο του εγκλήματος.