Buzz

O Αγκι του «The Artist» παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του

στα 10

Είναι ο μόνος σκύλος που έφτασε κοντά σε ένα Οσκαρ και ο μόνος που υπογράφει ένα βιβλίο. Το «My Story» είναι γραμμένο από τον τετράποδο πρωταγωνιστή του «The Artist» και υπόσχεται να σας κάνει να γαβγίσετε από ευχαρίστηση.

O Αγκι του «The Artist» παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του

Μπορεί ο Αγκι να εγκατέλειψε την ηθοποιία, αλλά ένας σκύλος με τέτοιο ταλέντο προφανώς δεν πάει χαμένος. Σε λίγες μέρες ο εκδοτικός οίκος Simon and Schuster, ένας από τους κορυφαίους της Αμερικής, με μια λαμπρή εκδοτική πορεία και 55 βραβεία Πούλιτζερ στο ενεργητικό του, θα προσθέσει τον Αγκι στην λίστα των συγγραφέων που έχει εκδώσει, δίπλα στον Ερνεστ Χεμινγουέι ή τον Ντον ΝτεΛίλο.

Το «Μy Story» περιγράφει όχι μόνο την μετεωρική άνοδο του Αγκι στην κορυφή του Χόλιγουντ και την ευτυχία αλλά και τα προβλήματα που του έφερε η δόξα, αλλά περιεχέι λεπτομέρειες και για την ζωή του πριν γίνει διάσημος που, ναι μοιάζει δύσκολο να το φανταστείτε βλέποντάς τον να ποζάρει στα κόκκινα χαλιά, αλλά πιστέψτε μας δεν ήταν πάντα ρόδινη.

Βλέπετε, ο Αγκι είχε περάσει ήδη από δυο οικογένειες πριν βρει τελικά την θέση του δίπλα στον τωρινό του ιδιοκτήτη, μια εμπειρία που όχι μόνο διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του, αλλά τώρα, όντας διάσημος, τον οδήγησε να δουλέψει με την Peta για να προπαγανδίσει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων κι όχι την αγορά τους.

Τι κι αν λοιπόν τα φώτα των κινηματογραφικών πλατό έχουν σβήσει για πάντα για τον Αγκι, η καριέρα του αξιαγάπητου αυτού σκύλου συνεχίζεται, ακόμη κι αν δεν κέρδισε το Οσκαρ που του άξιζε, κι αν στ' αλήθεια δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να διαβάσει ένα βιβλίο, «γραμμένο» από ένα σκυλί.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ του βιβλίου με τον Αγκι να δίνει μια ακόμη σπουδαία ερμηνεία στον ρόλο του συγγραφέα...