Buzz

«Ο Αφρός των Ημερών»: Καινούριο ανθισμένο τρέιλερ

στα 10

Οι νέες εικόνες από την καινούρια ταινία του Μισέλ Γκοντρί, ξεχειλίζουν ομορφιά και μαγεία. Απολαύστε τες!

«Ο Αφρός των Ημερών»: Καινούριο ανθισμένο τρέιλερ

Τα βιβλία του Μπορίς Βιάν υπήρξαν cult αναγνώσματα για κάμποσες γενιές –και στην Ελλάδα- και ανάμεσά τους «ο Αφρός των Ημερών» ξεχώριζε ως το πιο διάσημο και πιθανά το καλύτερό του. Η ιστορία ενός πλούσιου εφευρέτη ενός παράξενου μουσικού οργάνου που ερωτεύεται μια κοπέλα η όποια κινδυνεύει να πεθάνει επειδή ένα νούφαρο έχει ριζώσει στα πνευμόνια της, ακούγεται όσο παράξενη περιμένουμε από μια ταινία του Μισέλ Γκοντρί.

Και τόσο ρομαντική, αφού για να την σώσει ο αγαπημένος της θα πρέπει να της προσφέρει συνεχώς και για πάντα. Ακόμη κι αν κοστίζουν ακριβά. Η ιστορία μοιάζει να ζει κάπου ανάμεσα στο φανταστικό και την πραγματικότητα κάτι για το οποίο μας είχε προϊδεάσει εκείνη η στρατιά από παράξενα οχήματα που κατασκεύασε για το φιλμ ο Γκοντρί, καθώς και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα μέσα από τον φακό του Σεμπαστιάν Μποσί της εφημερίδας Le Monde.

Το πρώτο τρέιλερ μας επιβεβαίωσε πως εδώ για μια ακόμη φορά, έχουμε να κάνουμε με κάτι το ξεχωριστό, όμως οι εικόνες που περιέχει το καινούριο bande annonce του φιλμ, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγικές.

Η Οντρέ τοτού και ο Ρομέν Ντουρίς δείχνουν υπέροχα ταιριαστοί σε αυτό το μελαγχολικά ονειρικό ρομάντζο ο Ομαρ Σι μας δίνει ραντεβού στο... ψυγείο, ανακαλύπτουμε λιβάδια από άνθη στα πιο απρόσμενα μέρη και πάμε μια βόλτα με ένα μηχανικό σύννεφο.

Δείτε κι ονειρευτείτε μια ελπίζουμε υπέροχη ταινία...