Buzz

Ντυθείτε για το κόκκινο χαλί! Το Flix σας πάει στην πρεμιέρα του «Rock of Ages»

στα 10

Σήμερα, Κυριακή 10 Ιουνίου, θα γίνει στο Λονδίνο η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τομ Κρουζ «Rock of Ages». Μπορείτε να «είστε εκεί» μέσω του live streaming του event από το Flix.gr

Flix Team
Ντυθείτε για το κόκκινο χαλί! Το Flix σας πάει στην πρεμιέρα του «Rock of Ages»

O Τομ Κρουζ είναι ο Στέισι Τζαξ, ο απόλυτος ροκ σταρ των ‘80ς με το... απόλυτο μαλλί στην νέα ταινία του Ανταμ Σάνκμαν που μετά το «Hairspray», ασχολείται και πάλι με ένα μιούζικαλ που έχει να κάνει πολύ με τις τρίχες. Και φυσικά τη μουσική.

Το «Rock of Ages», βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ εξιστορεί τον έρωτα ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού που γνωρίζονται στην Sunsert Strip του Λος Αντζελες και που μοιράζονται το ίδιο όνειρο: να κατακτήσουν τη σκηνή μιας συναυλιακής αρένας και τον τίτλο του επόμενου μεγάλου ροκ σταρ.

Γεμάτο μουσική των ’80ς, μυθικά τραγούδια απ΄όλες εκείνες τις μπάντες που έκαναν καλύτερη προώθηση στα προϊόντα μαλλιών απ΄οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια, το «Rock of Ages» θέλει να κοιτάξει με χιούμορ και αγάπη έναν κόσμο που είναι αναμφίβολα θεαματικός και γεμάτος υπερβολή κι απευθύνεται σε όλους όσους έχουν έστω και μια μια φορά κρατήσει ένα αόρατο μικρόφωνο μπροστά στον καθρέφτη, ή έχουν παίξει ένα απίθανο σόλο στην air guitar τους κλεισμένοι στο εφηβικό δωμάτιό τους.

Δηλαδή, πολύ απλά, σε όλους!

Η τιανία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Ιουνίου, αλλά σήμερα, Κυριακή 10 Ιουνίου, θα γίνει η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της στο Λονδίνο, παρουσία των συντελεστών. Ο Τομ Κρουζ, ο Ράσελ Μπραντ, η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ, ο Πολ Τζιαμάτι αλλά και οι δυο νεαροί πρωταγωνιστές Τζουλιάν Χάου και Ντιέγκο Μπονέτα και ο σκηνοθέτης Ανταμ Σάνκμαν, θα είναι παρόντες και θα δώσουν ζωντανά συνεντεύξεις.

Παρόντες θα είναι επίσης και οι πρωταθλητές στο air guitar από πολλές χώρες της Ευρώπης που θα μας εντυπωσιάσουν με τις ικανότητές τους καθώς και πλήθος κόσμου που θα κρατά το ηθικό ψηλά ουρλιάζοντας!

Το επίσημο ένδυμα είναι προαιρετικό, απλά την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, κάντε refresh την σελίδα του Flix, πατήστε το play στο stream πιο κάτω κι απολαύστε μια λαμπερή πρεμιέρα καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ σας.

Μέχρι τότε, δείτε το τρέιλερ, την Κάθριν Ζίτα Τζόουνς να τραγουδά «Hit me with your best shot» , κι ένα κλιπ από το φιλμ. Κι ενδεχομένως κάντε ανταύγειες ή περμανάντ στα μαλλιά...