Buzz

Νοέ και Ρεφν σφάζονται στην ποδιά του Ράιαν Γκόσλινγκ!

στα 10

Στους δύο τρίτος δε χωρεί, αλλά τότε τι δουλειά έχει ο τολμηρός Γκασπάρ Νοέ δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ, στα γυρίσματα του «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν;

Νοέ και Ρεφν σφάζονται στην ποδιά του Ράιαν Γκόσλινγκ!

Απ’ όταν έσμιξαν (δημιουργικά), ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν έγιναν αχώριστοι, γι’ αυτό και πριν καταλαγιάσει ο θόρυβος από τα μαρσαρίσματα του «Drive», σκηνοθέτης και εναλλακτικός ζεν-πρεμιέ προχώρησαν αμέσως στην επόμενη συνεργασία τους, το «Only God Forgives», που αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει τα γυρίσματά του.

Σε νέες παπαρατσικές φωτογραφίες, ωστόσο, (δείτε παρακάτω στο gallery), ο Γκόσλινγκ, ικανά μπλαβί από το ξύλο στο πρόσωπο και το σώμα, φαίνεται να κάνει περίπατο στο γύρισμα με τον Γκασπάρ Νοέ στο πλευρό του! Ο Γάλλος σκηνοθέτης αυτόν τον καιρό ασχολείται μόνο με το post production του συλλογικού «Seven Days in Havana», άρα επισκέφθηκε το σετ του Ρεφν, είτε με κάποια τεχνική ιδιότητα, είτε για να προσελκύσει τον Γκόσλινγκ για κάποιο επόμενο πρότζεκτ, είτε απλώς γιατί ήταν περαστικός από… την Ταϊλάνδη, όπου γυρίζεται η ταινία!

Βέβαια, ο Ρεφν έχει ήδη δηλώσει το θαυμασμό του για τον συνάδελφο: στη διάρκεια της προώθησης του «Drive», εξηγούσε πως είχε ζητήσει από τον Νοέ καθοδήγηση στο σωστό κινηματογραφικό σπάσιμο κεφαλιού, για τη σκηνή του ασανσέρ, μια και ο Νοέ τόσο πειστικά το είχε σκηνοθετήσει στο «Irreversible». «Πήρα τηλέφωνο τον Γκασπάρ Νοέ,» είχε πει ο Ρεφν στο Empire Big Screen, «και τον ρώτησα πώς γύρισε τη σκηνή του, γιατί είναι ο βασιλιάς του σαπίσματος κεφαλιού. Και μου είπε πώς το έκανε, τον συνάντησα μάλιστα στη Γαλλία όπου μου ανέλυσε τον τρόπο του και προσπάθησα να το μιμηθώ. Αλλά η δική μου σκηνή δεν είναι τόσο καλή όσο η δική του. Αλλά εγώ είχα κι ένα φιλί. Εκείνος δεν το είχε αυτό!»

Από την άλλη πλευρά, ο Γκόσλινγκ είναι τον τελευταίο καιρό ανεπίσημος κάτοικος Παρισιού, όπου δεν αποκλείται να ήπιε ένα κρασάκι με τον Νοέ και λέγεται ήδη ότι σκηνοθέτης και ηθοποιός έχουν κουβεντιάσει για πιθανή συνεργασία στην κινηματογραφική μεταφορά του «The Golden Suicides», γραμμένο από τον Μπρετ Ιστον Ελις. Η ιστορία αφορά στην πραγματική περίπτωση των καλλιτεχνών Τζέρεμι Μπλέικ και Τεράζα Ντάνκαν που αυτοκτόνησαν μαζί το 2007, υποτιθέμενα μετά από ασφυκτική πίεση των Σαϊεντολόγων!

Οσο για το «Only God Forgives», αν πιστέψουμε το tweet του Ρεφν, ότι δηλαδή η ταινία θα είναι έτοιμη στα τέλη Αυγούστου, βλέπουμε να κάνει πρεμιέρα όχι στις Κάννες, όπως λεγόταν ως τώρα, αλλά στο Φεστιβάλ Βενετίας.