Buzz

«Noah»: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Ντάρεν Αρονόφσκι

στα 10

Σκόνη, χειροποίητα ρούχα, λασπωμένα πρόσωπα και μια αίσθηση… τελολογικού έπους! Δεν περιμέναμε τίποτα πιο… clean από την ιστορία του Νώε, στη «βρώμικη» βερσιόν Αρονόφσκι.

«Noah»: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Ντάρεν Αρονόφσκι

Στην πέμπτη εβδομάδα γυρισμάτων του «Noah» βρίσκεται ο Ντάρεν Αρονόφσκι, έχει περάσει δηλαδή τα μέσα της παραγωγής, παρότι το εκτεταμένο post production τοποθετεί την ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες στις 28 Μαρτίου του 2014!

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, δείχνοντας κυρίως τη γενική ατμόσφαιρα και τους δευτεραγωνιστές: τον Λόγκαν Λέρμαν (που σύντομα θα δούμε και στο «The Perks of Being a Wallflower») στο ρόλο του Χαμ, ενός από τους γιους του Νώε και τη Μάντισον Ντάβενπορτ (λιγότερο τρομακτική απ’ ό,τι στο «Possession») που υποδύεται τη γυναίκα του Χαμ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί, ως Νώε, ο Ράσελ Κρόου και μαζί του οι Τζένιφερ Κόνελι, Εμα Γουότσον και Αντονι Χόπκινς.

Το «Noah» δεν αποδίδει συμβατικά τη θρησκευτική ιστορία – στην εκδοχή του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Νώε ακούει τη φωνή του Θεού να του λέει ότι ο κόσμος έχει τόσο διαφθαρεί ώστε δεν μπορεί να επιβιώσει κι ότι επέρχεται η γνωστή βιβλική καταστροφή. Αυτόν τον κόσμο θα επισκεφθούν πανύψηλοι έκπτωτοι άγγελοι, τρία μέτρα ο καθένας και με έξι χέρια αντί για φτερά, που ονομάζονται The Watchers.

Δείτε στο gallery τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Noah» (μαζί και την πρώτη επίσημη που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο και απεικονίζει τον Ράσελ Κρόου στον πρωταγωνιστικό ρόλο) – στη μία εμφανίζεται και ο τίτλος της ταινίας, σε μορφή που μπορεί να είναι το κανονικό artwork, ή απλώς κάποιος να μπογιάτισε σε λευκό μια μαύρη καρέκλα σκηνοθέτη!

Διαβάστε ακόμη: