Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν μιλάει για την ερωτική σκηνή που την τραυμάτισε (κυριολεκτικά)

στα 10

Η συνέντευξη της Νικόλ Κίντμαν στο περιοδικό Interview διαθέτει τρία «καυτά» σημεία: μια ρετρό αισθησιακή φωτογράφηση, μια αποκάλυψη για την ερωτική σκηνή που η ηθοποιός δεν θα ξεχάσει ποτέ και κυρίως το γεγονός πως στο ρόλο του δημοσιογράφου βρίσκεται ο Λι Ντάνιελς.

Η Νικόλ Κίντμαν μιλάει για την ερωτική σκηνή που την τραυμάτισε (κυριολεκτικά)

«Υπήρξαν στιγμές που δεν ένιωθα ότι ανήκω σε αυτόν εδώ τον κόσμο. Που δεν με ένοιαζε αν θα είμαι εδώ ή όχι και η σχέση μου με το να ανήκω στη Γη δεν ήταν τόσο έντονη. Τώρα υπάρχει ένταση. Τώρα ξέρω πως θέλω να είμαι εδώ.»

Είναι καιρός τώρα που η Νικόλ Κίντμαν νιώθει πως ανήκει κάπου. Με μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλές ηθοποιοί της γενιάς της και μια προσωπική ζωή που ξέφυγε από το μάτι του κυκλώνα για να βρει εδώ και μια δεκαετία την ηρεμία της στην αγκαλία του Κιθ Ούρμπαν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 48χρονη Κίντμαν νιώθει άνετα να μιλήσει για τα πάντα - ακόμη και τα πιο δύσκολα και αμήχανα, ειδικά όταν το ρόλο του δημοσιογράφου κρατάει ο Λι Ντάνιελς με τον οποίο συνεργάστηκε στο «Paperboy» και τον οποίο θαυμάζει για την ευθύτητα του.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Τρέιλερ για το αμερικανικό ριμέικ του «Το Μυστικό στα Μάτια τους» με Τζούλια Ρόμπερτς και Νικόλ Κίντμαν

Nicole Kidman Interview 2015

Ανάμεσα σε μια ανταλλαγή φιλοφρονήσεων για τα ταλέντα του καθενός και τον απέραντο θαυμασμό του Ντάνιελς για την ηθοποιό που δέχτηκε να κάνει τα χατίρια του στο «Paperboy», η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει πως ήταν σε αυτήν την ταινία που μια ερωτική σκηνή με τον Τζον Κιούζακ ξεπέρασε το όριο της «υποκριτικής».

Λι Ντάνιελς: Αυτό που με σκοτώνει είναι ότι δεν παραπονιέσαι ποτέ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Θυμάμαι την ερωτική σκηνή που έκανες με τον Τζον Κιούζακ. Με θυμάμαι να λέω: "Τζον, την πονάς". Και σε ρωτούσα: "Νικόλ είσαι καλά;". Και εσύ απαντούσες: "Ναι, μια χαρά". Αλλά ήταν ξεκάθαρο πως σε έριχνε κάτω σε όλο το γαμημένο δωμάτιο σαν να ήσουν σφουγγαρίστρα. Και την επόμενη ημέρα ήρθες στο σετ με μελανιές. Είναι αυτό μέρος της πειθαρχίας σου ως ηθοποιός;

Νικόλ Κίντμαν: Ναι. Και επίσης θέλω να προστατεύσω τον άλλο ηθοποιός, γιατί προσπαθεί να το βρει και να το κάνει. Θέλω να τον κάνω να νιώσει ελεύθερος. Οι ηθοποιοί πρέπει να προστατεύουν ο ένας τον άλλον. Η ιδέα του να ταπεινώσεις κάποιον ηθοποιό ή να σε ταπεινώσουν είναι τρομακτική. Αν είναι λίγο πιο σκληρός από αυτό που είναι συνήθως, το τελευταίο πράγμα που θα πω είναι: "Θεέ μου, με πονάς". Οι περισσότεροι ηθοποιοί το κάνουν αυτό. Προσποιούμαστε πως είμαστε καλά, γιατί μόνο έτσι μπορείς να ελευθερώσεις πράγματα και να βρεις τη σκηνή. Αν είσαι πολύ δειλός και τρομαγμένος ότι θα πληγώσεις κάποιον ή ότι παρατραβάς το σκοινί ή ότι υπάρχει ένα όριο που δεν μπορείς να ξεπεράσεις, αυτό κάνει τους πάντες επιφυλακτικούς.»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Οταν η Νικόλ Κίντμαν και η Ναόμι Γουότς φιλήθηκαν στο στόμα (φορώντας σκουφάκια του ντους)

Nicole Kidman Interview 2015

Nicole Kidman Interview 2015

Μιλώντας και για την προσωπική της ζωή και κυρίως για το πόσο αυτή - με όλα τα πάνω και τα κάτω της - εισβάλλει μέσα στους ρόλους της, η Νικόλ Κίντμαν εξηγεί πως όλα είναι μέρος της πειθαρχίας ενός ηθοποιού.

«Εχουμε εκπαιδευτεί να φέρνουμε τα πάντα - την ψυχολογική μας κατάσταση, το περιβάλλον - μέσα στους ρόλους και να τα χρησιμοποιούμε. Αν βρέχει ή ο συμπρωταγωνιστής σου δεν ξέρει τα λόγια του. Η συναισθηματική σου κατάσταση μπαίνει μέσα στο ρόλο και μου έχει συμβεί πολλές φορές. Οπως για παράδειγμα στις «Ωρες» που περνούσα μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Ακόμη κι αν μερικές φορές είναι ταιριαστό με τον χαρακτήρα και άλλες όχι, προσπαθώ πάντα να το παρουσιάζω με διαφορετικούς τρόπους. Να το αφήνω να ματώνει μέσα στο ρόλο.»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ερημος, καμήλες, Νικόλ Κίντμαν και Βέρνερ Χέρτσογκ. Τρέιλερ για το «Queen of the Desert»

Nicole Kidman Interview 2015

Nicole Kidman Interview 2015

Διαβάστε και δείτε ακόμη: